MENÜ
 • A világ legrosszabb randija

  Már többször történtek cikis randik, ez azonban mindenen túl megy. Van benne drog, rablás, fegyverek, minden ami kell egy izgalmas estéhez.

  Korábban is lehetett olvasni meglepő történeteket, volt amelyik igencsak morbid módon végződött. Nemeha Millen története szerencsére nem végződött tragédiával, de egy darabig biztos ő sem fog ismerkedni. A 21 éves Nemeha interneten ismerkedett meg választottjával. A hosszú üzenetváltásokat követően az első találkozóra is sor került.

  A fiú romantikus randira vitte a lányt, mivel a lánynak pár nappal korábban volt a születésnapja. Az ünneplés minden várakozást felülmúlt, természetesen nem jó értelemben.

  A vacsorát és a meghitt sétát követően, elindultak a fiú testvére felé, aki pont a környéken volt. Mialatt a megbeszélt találkozóhelyen várakoztak, a lányt váratlan meglepetés érte. Egyszer csak egy pisztolyt érzett a fejénél, és a mindeddig kedves partnere, a táskáját és a kocsikulcsát követelte tőle.

  A lány azonnal értesítette a rendőrséget egy közeli kávézóból, és egy rövid autós üldözést követően még aznap éjjel elfogták az “úriembert”. A vád fegyveres rablás és marihuána birtoklás. Azt nem tudni pontosan hogy mi is volt a srác célja tettével, azonban az szinte biztos hogy randevúpartnere nem fog a közeljövőben nem megy randizni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon