MENÜ
 • A világ legrosszabb lemezborítói – II.

  A horror folytatódik! Visszatértünk második részünkkel, mely újabb tíz gyönyörű borítót mutat be nektek.

  Sok esetben biztosak vagyunk abban, hogy ezek a lemezek mellesleg remekül fogytak, hiszen ha bárki meglátott egy ilyen csodát, hogy tudta volna kihagyni a lehetőséget, hogy ne lepje meg vele egy barátját vagy barátnőjét. ! Felkészültetek? Nem hinnénk…

  Joyce – Love

  Joyce az a nő lehet, aki annyira vágyik a szerelemre és a lovagra a fehér lovon, hogy kiad róla egy egész lemezt. Van egy sejtésünk, hogy az énekesnő azóta is vár az igazira, hiszen frizuráját, szemöldökét és szemüvegét nézve nem éppen az a hölgy, akiért ölre mennek a férfiak. Mindenesetre Joyce kitartóan vár csodaszép ruhájában és reménykedve nyújtja a jelentkezők felé rózsáját. Mellesleg ez természetes haj lehet vagy dauer?

  Little David Wilkins – King Of All The Taverns

  Vannak klasszikus férfi szépségek. Nos, Little David Wilkins nem tartozik közéjük. Az énekes valamilyen oknál fogva úgy döntött, hogy lemezén női blúzra női kabátot vesz fel, pedig abban biztosak vagyunk, hogy eszébe sincs hölgyként élni. Erre remek bizonyíték lehet terjedelmes pajesza, mely tökéletes öleli át csodaszép hajával kerekded arcát. Érdekes döntés volt ennyire kihangsúlyozni a remek pózzal az úr tokáját. Leginkább a “rossz” jelzőt használnánk.

  Cody Matherson – Can I Borrow A Feelin?

  Cody egy érzést kér tőlünk kölcsön, de hú, jaj, mi inkább visszakoznánk az ajánlattól. Matherson hajára ráférne egy alapos fodrászati kezelés, bajsza viszont nagyon kedves, leginkább Petőfit idézi, kár hogy ő még két évszázaddal előbb élt. A pajesz itt is hódító, de az igazán kellemes pontja a borítónak az igéző pillantás, mely igazán sokszínű: ide is néz, oda is néz. Matherson talán a látás csodájának érzését kölcsönözné tőlünk?

  Chicken – Coupe de Ville

  Chicken képét elnézve tipikusan az a férfi lehet, aki meló után délben beül tíz-húsz sörre, hazaérve megveri az asszonyt, megeszi a vacsorát – kézzel – megiszik még néhány sört és elalszik a tévé előtt vagy megver néhány meleget, esetleg feketét. Az az igazi dél-amerikai fenegyerek. A haj itt is megér egy imát, a mellszőrzetről viszont csak egy kis betekintést nyerünk, cserébe viszont megtudhatunk néhány ütős dalcímet. Az I Seen Her First (Én láttam meg előbb) egy kocsmai verekedést idézhet fel, mely a kiválasztott nőért szól, míg a Wild Hog (Vad disznó) a farm megvadult kancájáról szólhat, mellyel ki tudja mit csinálnak ott délen. Fúj.

   

  My Pussy Belongs To Daddy

  Ezen a gyönyörű válogatáslemezen a hölgy büszkén hirdeti, hogy a pussyja bizony apucihoz tartozik! Nem tudjuk, hogy vajon a pussyt a cicára érti-e, ami meztelen ölében figyel, vagy esetleg nemi szervére, ami már bajosabb, ha az apukához tartozik. Megéri néhány pillantást vetni a dalcímekre, melyeket azonnal magyarra fordítva osztunk meg nektek: Mindenhol próbáltam, Elfelejtette a gumiját, A nagyi számára minden puha, mióta a papa nyolcvannégy (!!!), Tony mogyorói forrók. Hát wow.

  Norberto De Freitas – Trapalhadas do Balbino

  Hát igen, vannak stílusok. Norberto régóta várhatott arra, hogy végre kiadják dalait, extázisa pedig az album fotózásakor csapott a tetőfokra. Valaki mosolyog, ha a fotós azt mondja neki, hogy mosolyogjon, De Freitas viszont kiált és csodálkozik, lehet, hogy nem látott még vakut és attól az ijedelem. A haj itt sem találkozott sokat Hajassal, a pajesz pedig úgy néz ki régen óriási divat volt – szerencsére régen. Egy dologban viszont bizonytalanok vagyunk: a sejtelmesen hiányos fogsor vagy a befelégörbülű kecskeszakáll a borzasztóbb?

  Argentina Coral – Cante Gitano

  Míg Norbertónak minimum négyszer kellett gatyát cserélnie a fotózáskor, Coral kisasszonyt minden bizonnyal úgy kellett berángatni. Vagy rossz napja volt, vagy nehéz hete, vagy az album végeredménye nem tetszett neki, de az biztos, hogy a méla undor az arcán csak annál a mennyiségű sminknél rosszabb, ami II. Ramszesz múmiájából is snájdig legényt varázsolna. Persze az is lehet, hogy simán büdös volt.

  John Bult – Julie’s Sixteenth Birthday

  Ajjaj, mibe csöppentünk ide bele! Míg az MTV-n a tizenhat éves lányok szebbnél szebb autókkal és milliós bulikkal ünnepelnek, szegény Júlia egy olcsó kocsmában kapott csak helyet, ráadásul úgy, hogy még egy italra sem hívták meg. Talán mást kap majd, tekintve a mesés kalappal és arcszőrzettel rendelkező férfi baljós tekintetét, de ennek láthatólag nem igazán örül. Mondjuk a törvénykezés sem. Hát ez sem egy boldog születésnap. Az őrsön folytatódik! Remélhetőleg.

  Svetlana Gruebbersolvik – My Lips Are For Blowing

  Svetlana valószínűleg nem volt az angoltudás mestere, mikor rábeszélték erre a címre, mely nagy valószínűséggel megdobta a lemezeladásokat. A minden bizonnyal a lehető legkonzervatívabb körülmények között felnőtt zenészlány borítója még nem is lenne rossz, ha a cím nem lenne egy óriási – mondjuk ki bátran – szopás. Ma már a komolyzene sincs biztonságban…

  Ira North – If I Were A Woman

  Beyoncé If I Were A Boy című slágerén nem nevettünk, Ira North furcsa címe mégis mosolyt húz a szánkra. De egye-fene, mivel nem is olyan borzasztó ez a borító – a színek összeállítása végülis tényleg jó – választ adunk a kérdésre. Mr North! Ön egy borzalmasan ronda nő lenne, borzalmas testalkattal! Mellesleg akarjuk hallani a címadó dalt. Akarjuk. A-kar-juk!

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon