MENÜ
 • A világ legrosszabb könyvborítói – III.

  Elérkezett sorozatunk utolsó, harmadik része is, mely újabb csodákkal örvendeztet meg titeket. Előre is sajnáljuk!

  Összeszedtünk már megannyi borzalmas lemezborítót, egy csokornyi filmplakát-borítót, de végül kiderült, hogy az emberiség a könyvek borítóját tudta eddig a leginkább elrontani. Harmadik részünkben újabb példákat hozunk arra, hogyan ronthat el mindent egy kép, egy cím vagy egy rosszul sikerült grafika.

  Christopher Hitchens
  The Missionary Position – Mother Teresa In Theory And Practive
  Misszionárius pozíció – Terézanya elméletben és gyakorlatban

  Szegény Terézanya annyira sokáig tudta mutatni azt az imidzsét, miszerint ő a szentek szentje, hogy még majdnem szentté is avatták – egészen addig míg nem jött meg Hitchens úr, aki teljes erejét bedobva rántotta le Terézről az imaköpenyt, hogy leleplezze – ez az asszony bizony nem csak az ételosztáshoz értett, hanem tudta minden csínját-bínját a roppant izgalmas misszionárius póznak is! Persze ne legyünk szemtelenek. Ez a könyv lehet az aranypéldája annak, hogy ha mély hívők vagyunk, akkor azért nézzünk körül a való világban, mert itt már minden mocskot borít. Szegény Hitchensnek valószínűleg fogalma sem volt arról, hogy a keresztekkel borított falakon kívül van egy másik élet is – a szexuális.

   Games You Can Play With Your Pussy
  Játékok, amiket a cicáddal/punciddal játszhatsz

  Igen, megint csak elérkeztünk az angol nyelv azon tragédiájához, hogy minden szónak húsz jelentése van, mert valamiért nem szeretnek újakat csinálni. Így amikor valami becenevet kellett adni a női nemiszervnek, ők nem folyamodtak olyan huncut dologhoz, mint nálunk a puni, puna, punci szavak megalkotása, hanem ránéztek a bolyhosra – tekintve hogy régi eredetű szó lehet – majd elnevezték azt is kismacskának. És ezzel zavarba is hozták azokat az állatimádókat, akik néhány évszázaddal később csak egy jó könyvet akartak a kezükbe venni, melyből megtudhatják hogyan tölthetnek el együtt néhány vidám percet házi kedvencükkel, de a pénztárnál való fizetéskor minden eladó furcsán nézett rájuk, hiszen mégis ugyan ki vesz egy állatboltban könyvet a maszturbációról?

   

  Drew Bledsoe
  It’s Not Going To Get Any Better When You Grow Up
  Semmivel sem lesz jobb miután felnősz

  A gyerekkönyvek és -filmek kedvenc témája a kirekesztett gyerekek kiemelése méltatlan helyzetükből. A gagyi srácból menő gyerek lesz, győz az ész, nem fontos a szépség, nem fontos az erő, mindig is neki volt igaza. Bár alapvetően minden gyerek, aki elhiszi ezeket a meséket néhány év múlva alaposan csalódni fog, de azért hiszünk benne, hogy a szocializáció fontos és hasznos része ez a beetetés. Nos, Bledsoe nem így van ezzel. Ő nagy mersszel írja le, hogy aki bizony lúzer az lúzernek született és ha nem válogatják be őket semmilyen játékba se, akkor csinálhatnak bármit, sose lesznek népszerűek, mert idegesítőek, stréberek – vagy ők a büdösgyerekek. Úgyhogy Mr. Bledsoe megrázó őszinteséggel nyomja minden gyerek pofájába a megrázó valóságot: ne reménykedjen, mert sose lesz jobb. Igazán köszönjük a biztatást!

  William Gurstelle
  The Practical Pyromaniac
  A gyakorlatos piromániás

  Ugye nektek is elmondták a szüleitek néhányszor, hogy tűzzel nem szabad játszani? Még ha ezt flambírozás vagy tábortűz-állítás közben is mondták, valamiért akkor is komolyan vettük és nehezen – mert valljuk be, hogy nehezen – de elfogadtuk, hogy társadalmunkban túl drága dolgok vannak körülöttünk – például életek, a fotelről nem is beszélve – amik ha leégnek… hát az nagyon kínos lesz anyagilag. Gurstelle úrral ezt az apró információt elfelejtették szülei közölni úgy hogy a kis William feltehetően igaziból is tűzlabdát játszott társaival az iskolaudvaron – Isten nyugosztalja őket. Később kiadott egy könyvet, melyben leírja, hogyan csinálhatunk otthon tűzgömböket és tűztornádót. Ha esetleg a szomszédnál látod ezt a kötetet, akkor jobb lesz megkeresni a lakás biztosítási papírjait és határozottan elhagyni a lakhelyedet. Plusz azért készíts elő egy videókamerát is, vagy biztosíts elegendő helyet a mobilod memóriájában, mert a felvétel arról, ami történni fog, egy vagyont fog érni!

   

  How Green Were the Nazis?
  Mennyire voltak zöldek a nácik?

  Első részünkben már találhattunk egy könyvet, mely arról a komoly dilemmáról íródott, hogy most Hitler szerette-e a húst vagy nem, és már akkor fel voltunk háborodva, hogy a nácikkal kapcsolatban ez a legfontosabb tényező, amiről könyvet kell írni. És erre rájöttek az emberek. Így születhetett meg az a könyv, mely kifejti, hogy mégis mennyire is figyeltek oda a természetre a Harmadik Birodalomban. Tényleg. Mennyire? Úgy egészben a II. Világháborúban. Mindenkire vonatkozóan. Vajon melyik ország sz*rta le jobban a fákat és bokrokat, miközben milliók vesztek oda?  Hogy a borítóról is szóljunk valamit… Hát. Ide nem is kellenek szavak!

  Kathleen Meyer
  How To Shit In The Woods
  Hogyan sz*rjunk az erdőben?

  Miután az első részben megküzdöttünk azzal a mindennapi problémával, hogy hogyan is kerüljük el az óriási hajókat életünkben, most itt van egy újabb fontos problémamegoldó-könyv Meyer kisasszonytól, aki elmagyarázza nekünk, hogyan fektessünk vezetéket a vadonban – és itt most nem az infrastruktúráról van szó! A borító amúgy nagyonis tetszetős, ízléses, jók a színek, jók a betűt, szép az elrendezés. Kár, hogy egy férfi van rajta, aki éppen a nagydolgát igyekszik elintézni és a végeredményt elásni. Csak a nagy dolog előtt, mielőtt tesztelné a hónapokig tanulmányozott kötet tippjeit még egy kicsit könnyes szemmel mered a lenyugvó napba, tudva, hogy eljött a szabadban szarás végső órája.

  Doyle Grimes
  There’s Power Inside Of A Woman
  Erő van a nőkben

  Nem értjük. Tényleg nem értjük. Először is itt van ez a rémesen ronda nő, akiben van erő. Nem nagyon értjük hogy, mert az izomzata valami borzalmasan eltér a normálistól. Az arcról nem is kívánunk nyilatkozni. Aztán itt van ez az Adidas-melegítőben álló fekete suhanc, akinek a kezéből lóg le egy Biblia – talán egy zsinóron. Aztán itt van Jézus, akinél a grafikus elfelejtette, hogy INRI volt írva a kereszt tetejére, ezért jól álcázottan csak odafirkált valakit. Jézus pacsizik a feketével.Ezt egy picike démon figyeli. Nem értjük. Tényleg nem.

   

  The Rifleman
  A lövő ember

  Pedig annyira próbálkoztak… Szereztek jóképű középkorút, arra illő autentikus cowboy-inget és kalapot. Szereztek kedves arcú gyerekszínészt is, a ruháit hozzáigazították a tervezett színekhez és csinosan felöltöztették. Aztán készítettek egy fotót, melyen a srác büszkén csodálkozva néz fel a lövő emberre, aki éppen nagyon élvez valamit. Talán azt hogy nem neki kell tartani pont a nemiszerve magasságában azt az óriási dorongot, hanem a fiúnak, aki látja, hogy ez nagyon jó neki. Nagyon.

  Karen Salmanshon
  How To Succeed In Business Without Penis
  Hogyan legyünk sikeresek pénisz nélkül

  Sok sikeres nő magányos és kényszerül arra, hogy végrendeletében macskájára hagyja az összes nagy melóval megszerzett pénzt. Ezeknek a nőknek nincs péniszük. Ez elég nagy baj, hiszen ugye Salmanshon logikáját követve a sikerhez elengedhetetlen egy pénisz. Azt nem tudjuk, hogy itt számít-e a méret, de az biztos hogy kell. De ha nincs, akkor mégis mitévő legyen az ember lánya? Karen megmondja ezt is könyvében, mely a pénisz nélküli szerencsétlen nőknek ad tippeket arra, hogyan legyenek sikeresek például azokkal a férfiakkal szemben, akiknek van péniszük. Esetleg azokkal a nőkkel szemben is, akiknek ugyancsak van péniszük. A mai világban már…

  Josh Richman  és Dr. Anish Sheth
  What’s Your Poo Telling You?
  Mit mond neked a kakid?

  Egyes felfogások szerint mindig mindenben van valami üzenet. A csillagokban, abban, hogyan lötykölődik ki a kávéd vagy akkár abban, hogy milyen a nagytoalett végeredménye. Gyönyörű színekből épül fel a kakiról szóló kötet borítója, méltón reprezentálva azt, hogy mi is az egészséges barna szín…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon