MENÜ
 • A világ legkisebb kutyája

  Beyoncé örökbefogadására rengetegen jelentkeztek.

  A nőstény, keverék kiskutya születésekor mindössze 2,8dkg-ot nyomott, két hetes korában pedig csupán akkora volt, mint egy bankkártya. Bár még nem hivatalos az eredmény, de valószínűleg apró méretével Guinness-rekordot dönt, mint a világ legkisebb kutyája. Jelenleg súlya 124gramm, és az állatorvosok szerint felnőtt korára maximum 1kg-ot fog nyomni.

  A kisállat egy menhelyen lévő anyától született, öt testvérével együtt. A később Beyoncé névre keresztelt apróság utolsóként született meg, ráadásul szívverése sem volt. Dr. Michael Russell, az állatvédő-szervezet orvosa szívmasszázzsal keltette életre. Azonban légzése még ekkor sem indult be.

  Ezért Beth DeCaprio asszisztens szájból-szájba lélegeztetéssel próbált segíteni a kiskutyának: „Vicces és kissé gusztustalan is volt, ahogyan a számat az övé köré próbáltam tenni, de néhány valóban apró lélegzetvétel után mozgolódni kezdett. Ezután kitisztítottuk a légútját és újra próbálkoztam. Hamarosan észrevettük, hogy magától lélegzik. Ő egy igazi kis túlélő!”

  Az állatvédő liga célja, hogy Beyoncé segítségével felhívják a figyelmet a sorsukra hagyott ebekre, illetve az örökbefogadásra.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon