MENÜ
 • A világ legjobb (?) apája avagy így (ne) nevelj gyereket

  A következő szatirikus képsorozat David Engledow, washingtoni fotós és kislánya kapcsolatát mutatja be, természetesen tilos komolyan venni bármelyik képkockát is! Reméljük, ti is jót derültök rajta.

  Mielőtt kétségbe esne bárki is, gyorsan szögezzük le: a következő fotók természetesen nem valóságosak, csupán beállított bohóckodások. Se a kislány, de az apukája nem sérültek meg, sőt, mindketten élvezték a különös körülmények között történő vicces fotózkodást.

  1

  Az apa-lánya duó komikus és szokatlan szituációkban tűnnek fel: a “világ legjobb édesapja” kétbalkezes, tájékozatlan és sok esetben egyáltalán nem biztonságosan jár el a védtelen kislányáról való gondoskodásban. Akár azt is mondhatnánk, hogy Homer és Maggie Simpson megtestesítőit játszották el.

  18

   

  17

   

  16

   

  15

   

  14

   

  13

   

  12

   

  11

   

  10

   

  9

   

  8

   

  7

   

  6

   

  5

   

  3

   

  2

  Még több szórakozásért nézd meg az ablakon kihajoló kutyákat, valamint volt még jó néhány érdekes vagy éppen mélyen elgondolkodtató fotósorozatunk is, pl. született már éles kritika társadalmunkról, melyet Pawel Kuczynski, lengyel művész szatírikus illusztrációkkal jelenített meg, illetve egy hasonló, a modern világunkat bíráló fotósorozat birkákként jeleníti meg az embereket.

  Ha pedig cukiságra vágynál, ajánljuk figyelmedbe egy sün életéről készült rendkívül aranyos összeállítást, és a robot szerelmi tragédiáját megjelenítő képsorozatot.

  (Forrás/képek: vancitybuzz)

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak