MENÜ
 • A világ leghülyébb drogdílere

  Elképesztő módon buktatta le magát a tiltott szereket árusító férfi.

  A filmekből ismert, kokainnal és heroinnal kereskedő dílerek alapján a valóságban az ilyen embereket amolyan ravasz, rejtőzködő figuráknak képzeljük el, akik az alagsori széfben tartják megszámlálhatatlan készpénzüket, menő luxusautókkal járnak és valami kamuállással próbálják leplezni igazi elfoglaltságukat.

  Dopey Ayub Hagos azonban úgy tűnik, egyáltalán nem illeszthető be ebbe a képbe. A huszonhét éves férfi ugyanis úgy tűnik, nem fogta fel, milyen komoly bűntettet hajt végre. Lakásában a rendőrök egy bejelentést követő házkutatás során rengeteg kokaint és heroint találtak. A férfi azt vallotta, fogalma sincs róla, hogyan kerültek oda a tiltott szerek, arra gyanakszik, valaki becsempészte lakásába, hogy így szúrjon ki vele.

  Ekkor azonban meglepő és egyben nevetséges dolog történt. Ayub mobiltelefonját lefoglalták a nyomozók és számos képi bizonyítékot találtak ellene. Az egyik ilyen fotó láttán az intézkedő rendőrök az elmondások szerint hangosan nevetni kezdtek: Ayub a képen egy kanapén ül, szájából marihuánás zacskó lóg ki, fején pedig  – valószínűleg az eladott áruért kapott – rengeteg készpénzből készített “korona” látható. Ezen kívül előkerült még néhány egyéb fotó is, némelyiken a férfi fegyverekkel, különböző fehér porokkal és mindenféle drogokkal pózol.

  “Aki ilyen rendkívül veszélyes drogokkal üzletel, általában hatalmas gonddal próbál eltüntetni minden bizonyítékot és az eladást a lehető legnagyobb óvatossággal hajtja végre. A gyanúsított azonban telefonjával egy egész marketing-kampányt készített, mindegyiken tisztán látszik az arca. Ezzel próbálta promotálni az üzletet és természetesen valamiféle presztízst szerezni magának a dílerek körében. Meglepő, hogy valaki ilyen buta módon buktassa le magát.” – nyilatkozta Richard Price, az ügyben eljáró bíró.

  A férfi, a rendőröknek okozott vidám percek ellenére három és fél év börtönt kapott az árusításért.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon