MENÜ
 • A világ legbutább házaspárja

  Vannak esetek mikor a ember nem lehet elhinni, hogy mennyire buta is tud lenni néhány ember. Valószínűleg ezt az érzést élte át annak a tennessee-i párnak az orvosa is, akihez a férj és feleség egy vaszketómiára jelentkezett be, egy eléggé meglepő indokkal.

  Dave és Rebecca Kosmitis egy boldog, az USA-ban azon belül a déli Tennessee-ben élő pár, aki kilenc gyermeket nevel farmjukon. A kilencedik megszületése után viszont nagy döntést hoztak: elköttetik Dave ondóvezetékét, hogy többé ne jöhessen a gólya a házhoz.

  Az orvos, akinél bejelentkeztek a műtétre már éppen beleegyezett volna a beavatkozásba, mikor puszta kíváncsiságból megkérdezte, hogy ugyan kilenc gyerek után valahol nem mindegy-e hogy van-e egy tizedik vagy sem.

  Mint kiderült nagyon jól tette, hogy informálódott a műtét előtt. A probléma Dave és Rebecca számára ugyanis nem az volt, hogy nem tudnák felnevelni, vagy nem örülnének egy újabb porontynak, sokkal inkább egy aggasztó statisztika…


  Elmondásuk szerint nemrég tudomásukra jutott, hogy Amerikában minden tizedik újszülöttből egy mexikói. Miután nekik már van kilenc, így eléggé vehemens sansz van arra, hogy a tizedik nem amerikai, hanem mexikói babaként jön a világra. Persze rasszizmusról szó sincs. Igazából a gondot az okozná nekik, hogy nem tudnak spanyolul, ami miatt nem értenének szót a tizedik gyerekkel.
  Őszintén hiszünk benne, hogy ezt a sztorit érdemes megosztani!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon