MENÜ
 • A végrehajtók elől vetette le magát az ablakból

  Egy spanyol nőt annyira megviselt, hogy mindenét elvesztette a válság miatt, hogy a végrehajtók szeme láttára lett öngyilkos, amikor azok éppen a házát készültek lefoglalni.

  Az 53 éves Amaia Egañaegykor szocialista politikus volt, de csődbe ment, ezért a bank lefoglalta a házát. Ebből kifolyólag múlt héten felkereste egy jogászokból és adóhivatalnokokból álló, kirendelt csapat. Betörtek lakásába, és elkezdték a kilakoltatást. A kényszerintézkedésre azért volt szükség, mert a hölgy nem nyitott ajtót nekik, így lakatost kellett hívniuk, aki feltörte az ajtót.

  Amikor bejutottak, már csak azt látták, hogy Egaña egy szék tetején áll, és éppen ugrani készül. Amint meglátta a végrehajtókat, az asszony neki is rugaszkodott, és a jelenlévők legnagyobb rémületére levetette magát a hatodik emeletről. Hihetetlen módon túlélte a zuhanást, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentősök már nem tudtak rajta segíteni.

  Sajnos nem Egana volt az első, aki a válság miatt vetett véget életének. Alig két héttel korábban egy 53 éves férfi, José Luis Domingo akasztotta fel magát Granadában, miután megtudta, hogy a végrehajtók ki fogják lakoltatni. Egana esete után több százan demonstráltak Madridban és a tragédia helyszínén, Baszkföldön a pénzintézetek szigora ellen. Az érintett bank ennek hatására le is állította a kilakoltatásokat, további öngyilkosságoktól tartva – írja a radaronline.com.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon