MENÜ
 • A TV2 új sorozata nekimegy a Barátok köztnek

  A Bodzás-klán friss arcokkal veszi fel a harcot a konkurenciával szemben. A háttérben Hajdú Péter is kiveszi a részét a produkcióból.

  A TV2 felveszi a kesztyűt! Készülő napi sorozatával, a Bűnök és szerelmekkel indít támadást a konkurencia főműsoridős produkciói ellen.  Zsaruk, érzelmek, izgalmak – ezekre lehet számítani az új sorozat kapcsán. Egyelőre nem lehet tudni, hogy hány órától kerül majd adásba a produkció, de nagy költségvetésű sorozat lévén valószínűleg a főműsoridőben. A Fókusz és a Barátok közt elkezdhet rettegni?

  A műsor producere szerint a Bodzás-klán és a Kapus család egymásnak feszülése nem csak a történet miatt lehet rendhagyó. Az egyelőre ismeretlen színészek között pedig egy, a Família Kft.-ben ismertté vált színész is feltűnik majd.

  “Később is lehet számítani már ismert szereplőkre a képernyőn, de amiben különbözik az eddigiektől, hogy külső helyszíneken forog majd a kamera, nem díszletek között. Így gyakorlatilag bárki belecsöppenhet, ha nyitott szemmel jár az utcán, és akarata ellenére is statiszta lehet benne. Ha kórházat igényel a sztori, kórházban forgatunk, ha irodát, egy igazi irodában. Elsősorban a főváros külső kerületeiben lehet majd ránk számítani” – árulta el Nagy Tamás producer.

  A szakmai hátteret pedig egy igazi nagyágyú biztosítja: a hírek szerint a gyártásért Hajdú Péter és cége felel. Ez a műsor lehet a producer eddigi legnagyobb volumenű munkája.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon