MENÜ
 • A tulajdonos perli a kísérteteket látó bérlőket

  Vajon tényleg kísértetek ijesztgetik a párt?

  Egy new jersey-i férfi a párt, akik a tőle bérelt házat a szerződés lejárta előtt kívánták elhagyni, arra hivatkozva, hogy szellemek kísértik őket. Azt állították, ruháik folyamatosan leesnek a fogasról és éjszakánként különös hangokat hallanak, melyek az alagsorból jönnek.

  A pár még egy paranormális tevékenységeket felkutató céget is megbízott, hogy átvizsgálják a házat, akik meg is erősítették a pár állítását. Richard Lopez, a tulajdonos szerint azonban a magyarázat jóval egyszerűbb ennél: szerinte az egyetlen dolog, ami kísérti bérlőit, az a havi 1500 dolláros lakbér. Ezért találták ki ezt a nevetséges indokot, hogy egy héttel odaköltözésük után leléphessenek és visszakapják a 2500 dolláros kauciót.

  “Bepereltem őket, mert ezzel a mesével, amit mindenhol terjesztenek, elriasztják a potenciális vevőket vagy bérlőket. Rossz hírt keltenek, nekem pedig anyagi kárt okoznak. Nevetséges ez az egész, remélem minél előbb véget ér a per, de abban biztos vagyok, hogy tőlem egy centet sem látnak vissza!” – nyilatkozta a dühös főbérlő

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon