MENÜ
 • A Travolta-ügy folytatódik

  Már lassan természetesnek kezd hatni, hogy egyre többen (és leginkább hímneműek) vádolják John Travoltát szexuális zaklatással.

  Mint ahogy azt már megírtuk, eléggé rájár a rúd mostanában a sztárra. Bizonyára lesz még dolguk az ügyvédeknek ezzel az üggyel, hiszen a hírek szerint vagy százan akarják őt bemártani, és ma még csak a negyediknél tartunk. Legfrisebb vádlója azt állítja Travoltáról, hogy egy időben ki kellett tiltani a New York-i híres Peninsula hotel masszázsszalonjából, mert vállalhatatlanul viselkedett.

  Mike Caputo azt állítja, hogy Travolta olyan gusztustalanul viselkedett a férfi masszőrökkel, hogy már egyetlen alkalmazott sem vállalta a kezelését. A Ponyvaregény sztárja állítólag ledobta magáról a törülközőt, a masszírozás közben a nemi szervét az ágyhoz dörzsölte, és a masszőr fiúk felé emelgette a fenekét. Miután már senki sem akart hozzáérni, udvariasan megkérték a színészt, hogy más intézményeket látogasson.

  Travolta egyre gyűrűző botránya egy hete borzolja a kedélyeket; eddig négy férfi, közülük három masszőr tett hivatalos feljelentést ellene, miszerint szexuálisan zaklatta, fogdosta őket, s egyikőjüknek pénzt is ajánlott egy közösülésért. Travolta mindent tagad.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon