MENÜ
 • A torta szörnyű, a műsor remek: kétéves a Petőfi TV

  Éppen két éve, 2015-ben indult a Petőfi Televízió.

  A csatorna születésnapjára Rókusfalvy Lili és Sütő Dani próbált tortát készíteni. Az Én vagyok itt című műsor stúdiójában mutatták be az édességet, ahol Fodor Imi, Galán Angéla és Rátonyi Kriszta is egyetértettek abban, hogy a sütemény borzasztóan sikerült, már ami a külsejét illeti. Nem csoda, hiszen a műsorból megtudhattuk, hogy Rókusfalvy Lili nem túl gyakori vendég a konyhában, legalábbis sütni-főzni nem szeret. Sütő Daninak pedig csak a vezetékneve kelti azt a hamis illúziót, hogy ügyesen forgatja a fakanalat. A Petőfi Televízió második születésnapjára készült tortából, hiába festett borzalmasan, nem hiányzott semmi. Benne volt az az eredetiség és vidámság, ami a Petőfi TV műsorait is jellemzi.

  Az első hónapokban magyarázni kellet, hogy kik vagyunk és hogy mit szeretnénk tőlük. Azt kérdezték sokszor, hogy akkor olyanok vagyunk, mint a Petőfi Rádió? Mi meg mondtuk, hogy igen, igen csak éppen tévé. Eleinte azt is furcsállották, hogy az A38-ra és az Akváriumba hívjuk meg meg őket beszélgetni” –  emlékszik a kezdetekre Rátonyi Kriszta. “Az első héten se kép, se hang nem volt. Próbáltuk viccel elütni, amikor a hang már rendben volt, hogy legalább rádiónak elmegyünk” – tette hozzá a Petőfi Televízió műsorvezetője, aki szerint az elmúlt két év kitartó munkája meghozta azt a csapategységet, elismertséget, ami az első héten még természetesen hiányzott.

  Mára már beépültünk a szcénába, elfogadtattuk magunkat, szívesen jönnek hozzánk. Vált vállnak vetve sikerült valami nagyon jót építenünk. Két évvel ezelőtt mind idegenek voltunk egymásnak, mostanra pedig egy igazi csapat vált belőlünk. Ha heti hat napot és napi nyolc órát töltesz a kollégáiddal, az rengeteg furcsa élethelyzetet teremt. Visszanézve a legfontosabbnak azt tartom, hogy sok közös emléket gyűjtöttünk a többiekkel. Rettenetesen gyorsan elszállt ez a két év” – összegezte az elmúlt éveket Kriszta.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon