MENÜ
 • A The Voice énekesnője szórta a pénzt

  A TV2 tehetségkutatójának versenyzője bevallotta, hogy nem mindig bánt jól a pénzzel. A fizetésének gyakran lába kélt egy-egy áhított cipő, táska vagy parfüm láttán.

  A csodálatos hangú Nika akár gazdag is lehetne, hiszen jól fizető állása volt egy tengerjáró hajón Svédország és Finnország környékén.

  „Négy-öt alkalommal voltam kint hathetes munkákon. Többet nem vállaltam volna, mert elég családcentrikus vagyok, s hónapokig nem bírnám a szeretteim nélkül – mesélte Veres Mónika. – Több okból vágtam bele mégis. Egyrészt nagyon vonzott az utazás, másrészt anyagilag is megérte.”

  Ám a fizetésének a fele hamar elúszott, ha meglátott valami kedvére valót.

  „Szépen megfizették az ember munkáját, és gyakorlatilag semmire nem kell költened, mert mindent biztosítottak. Pontosítanék: semmire nem kellene költened, nekem mégis sikerült kint hagynom a fizetésem felét. Nagyon komoly parfüméria volt a hajón, és hiába kaptunk kedvezményeket, mindig hatalmas összegeket hagytam ott. Körülbelül a gázsim felét.”

  Mára azonban megváltozott a helyzet, megtanulta, hogyan bánjon a pénzzel.

  „Hiába kerestem meg akkor hat hét alatt annyit, mint más mondjuk nyolc hónap alatt, ha fel is éltem a pénzt. Megtanultam beosztani a pénzemet, amióta elköltöztem a szüleimtől. Korábban hajlamos voltam csak azért taxit hívni, mert túl sokáig készülődtem és késésben voltam. Most már inkább elkészülök időben.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon