MENÜ
 • A templomi harang kötelébe keveredett, majdnem belehalt

  Elképesztő baleset történt a templomtoronyban.

  Helen Springthorpe-nak, ahogy ő maga fogalmazott, “nincs túl sok” szerencséje. Vagyis viszonylag nehezen magyarázhatná el a baleset-biztosítójának azt a nem mindennapi balesetet, amelyet a minap átélt anélkül, hogy azok ne törnének ki hisztérikus röhögésben. Pedig több tucat tűzoltó és rendőr is szemtanúja volt az esetnek.

  Helen ugyanis tagja a Somersetben lévő St. Nicholas- templom – nem viccelünk – harangozóklubjának, és igen nagy megtiszteltetésnek örvendhetett elmondása szerint, amikor mindössze három hónapnyi szolgálat után rábízták a szombat esti harangozást. A nő azonban valahogyan belekeveredett a kötélbe, mely aztán magával rántotta őt, így sajnálatos módon teste élő nehezékként szolgált a harangozáshoz. A baj akkor történt meg, amikor Helen az egyik kilengésnél nem tudta kontrollálni testét és feje a falhoz csapódott, melytől eszméletét vesztette.

  Az ötvennyolc éves nőre nem sokkal később társai találtak rá, akik azonnal értesítették a mentőket és a tűzoltókat. Nekik majdnem egy órába telt kiszabadítani, hiszen a magatehetetlen test a levegőben lógott és nagy volt a veszélye, hogy leesik. Végül azonban sikerült biztonságosan leemelni és kórházba szállítani, ahol kiderült, hogy nem esett komolyabb baja. Néhány nap és egy sor vizsgálat után haza is engedték, ahol családja fogadta.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon