MENÜ
 • A “tehénben” felejtett mobiltelefon – avagy bizarr biztosítási kérelmek

  Morbidnak morbid, az biztos. Más kérdés, hogy valóságos-e.

  Minthogy az emberi hülyeség határtalan és ezt a világ minden részén számtalan példával lehetne illusztrálni, elképzelhető, hogy az alább részletezett balesetek valóban megtörténtek. Mindenesetre ezeket a kedves történeteket annak reményében, hogy a méregdrága mobilokra kötött biztosítás majd kicsengeti a kívánt összeget, azok a szerencsétlenek vezették elő a biztosítótársaságnál, akik elvesztették, megfőzték vagy éppen egy tehénben felejtették készülékeiket. A legbizarrabb vallomásokat pedig egy cég bocsátotta a röhögni vágyó olvasók rendelkezésére.

  Először is a lehető legmorbidabb. Egy farmer azzal a kéréssel érkezett pironkodva a céghez, hogy iPhone-jára kötött biztosítását szeretné érvényesíteni, mivel a készüléket egy “véletlen baleset” folytán az éppen fejés alatt álló tehenében felejtette és elmondása szerint “akárhogyan is próbálta”, nem tudta kivenni az állatból. A férfi szerint úgy történhetett meg az eset, hogy miközben világítani próbált a telefonnal, az állat hirtelen úgy döntött, leül, így kézfejét magába temetve “elnyelte” az eszközt.

  Egy nő pedig egész egyszerűen belesütötte kislánya születésnapi tortájába a másik ajándékot, azaz egy Nokia 6303i-t, arra gondolva, hogy milyen jó meglepetés lesz, amikor a kamasz lánya falatozás közben találja meg az áhított készüléket. Mint kiderült, a telefon hadilábon áll a negyven perces 180°C-on való hevítéssel. Ezek után azon már meg sem lehet lepődni, hogy egy nő azzal a kéréssel fordult a társasághoz, hogy finanszírozzák telefonja javíttatási költségeit, mivel annak rezgő módja “felnőtt játékszerként” való használatakor megadta magát. (Szerencsétlen BlackBerry…)

  Ezen kívül egy pár is jelentkezett, hogy miután a híres Titanic-jelenetet próbálták eljátszani egy sétahajón, kicsúszott a telefon a kezükből, mellyel le akarták fényképezni az egyébként egyáltalán nem klisés, nyálas és szakállas jelenetet. Számtalan kérés érkezett még zsákmányoló állatok miatt: egyik szerencsétlennek egy majom, míg egy másiknak egy réti sas rabolta el készülékét.

  A biztosítótársaság szóvivője szerint ezek az emberek felejthetetlen perceket okoztak neki és kollégáinak, így névtelenül is szeretné megköszönni nekik a csodálatos pillanatokat.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon