MENÜ
 • A szomszéd kutyát fogyasztotta vacsorára

  Bizarr és egyben kegyetlen - megette szomszédja kutyáját egy drogos férfi az egyesült államokbeli Wacoban.

  Michael Terron Daniel egy K-2 nevű szintetikus kábítószert vett be, és mint mondta, ezzel “egy ördögi utazás” kezdődött a számára, melynek során szomszédja kutyáját brutálisan kivégezte majd felfalta.

  “Elváltozott, morgó hangon üldözni kezdte a szomszédait, hogy megtámadja őket. Amikor az ott élők segítségére sietett valaki, hogy leteperje az ámokfutót, Daniel négy lábra ereszkedett, és ugatni meg morogni kezdett, mint egy megvadult kutya” – nyilatkozták a rendőrök.

  A környékbelieknek sikerült elmenekülniük előle, a férfi haragja ezért a szomszéd kutyája ellen fordult. Megragadta, összeverte, majd megfojtotta a spánielt. Ezt követően a fogával jókora cafatokat tépett ki az állat húsából, és a szanaszét spriccelő vérrel mit sem törődve megette azokat.

  A rendőrök a tornácon ülve találtak rá, a kutya tetemével az ölében. Tetőtől talpig vér és kutyaszőr borította a férfit, aki ekkorra már szemmel láthatóan katatón állapotban volt. Nem válaszolt a neki feltett kérdésekre – mondta az egyik rendőr a Daily Mailnek. A férfit kórházba szállították, majd letartóztatták. Mint kiderült, a K-2 drog a marihuána pszichoaktív komponense, és paranoiát, pánikrohamot, szédülést és agressziót okozhat.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon