MENÜ
 • A szomorúság formált belőle bombanőt

  A 39 éves Hannah Willoughby hat gyerekkel és száztíz kilójával maradt magára, amikor férje elhagyta. Azóta viszont fordult a kocka...

  A példaértékű anyuka teljesen új életet kezdett, miután férje lelépett. “2009 januárjában határoztam el: ez így nem mehet tovább. A hat gyerekkel és az akkori fér-jemmel nyaraltunk együtt, és mindenféle családi programot szerveztem nekik. Épp csak én nem tudtam felülni a lóra, mert az 95 kilót bírt el, de a hintába sem tudtam beülni a kislányommal, mert a húsomba vágtak a láncok – mesélte Hannah, aki akkor még 107 kilót nyomott.

  A hatgyerekes anyuka először túl szégyenlős volt edzőterembe menni, ezért otthon kezdett el tornázni, a nappaliban.  – Minden este futottam egy órát vagy jógáztam, aerobikoztam. A napi kalóriabevitelemet lecsökkentettem 1100-ra. Ha eszembe jut, hogy régen napi 3-4000 kalóriát is befaltam, elfog a hányinger – vallotta be az Altonban élő hölgy.

  Közel fél év elteltével, miután megszabadult 31 kilótól, Hannah fitneszterembe kezdett járni, a  súlyemelő férfiak közé.  “Egy éven át kondiztam, heti négy-öt alkalommal. Ennyi idő elteltével már het-venöt kilós vasakkal edzek, és most nyomok hatvan kilót – nyilatkozta nagy boldogan a brit hölgy, akit 2009 szeptemberében hagyott el a férje.”

  “Mikor a férjem bezárta maga mögött az ajtót, összeomolhattam volna, de nem tettem. Ott maradtam a hat gyerekkel, és a tény, hogy egyedül vagyok, arra ösztönzött: fogynom kell, különben rossz vége lesz” – tette hozzá. Hannah ma már randizgat, lecserélte a ruhatárát, sminkeli magát, és már be is nevezett egy testépítő versenyre.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon