MENÜ
 • A színész puszit kapott

  Nem volt elragadtatva a váratlan érzelemkifejezéstől

  Puszit kapni az arcunkra talán mindannyian szeretünk, hiszen az olyan kedves dolog. Vannak azonban szituációk, amikor mégsem a legjobb dolog. Így járt például az amerikai színész Will Smith, aki éppen a Man in Black 3 oroszországi premierjén tartózkodik. Moszkvában, a mozi előtti vörös szőnyegen lépkedve nagyban osztogatta a mosolyokat a fotósoknak és a rövid interjúkat adott a riportereknek, amikor egy férfi váratlanul átlépett egy határt és letámadta a hollywoodi csillagot.

  A láthatóan ledöbbent Smith két puszit is kapott az arcára, sőt egy csók az ajkaira is be volt célozva, de addigra már észbe kapott és ellökte magától a provokátort. Rettentő ideges lett, majdnem arcon is vágta a férfit, azonban az már addigra visszahőkölt, így épp csak sikerült meglegyinteni. “Ember, mi bajod van?” – tette hozzá felhergelve. Miután sikerült lenyugodnia, már teljesen máshogy fogta fel a történteket még nevetett is rajta.

  A bizonyos fehér zakós úriembernek mint utólag kiderült, nem ez volt az első provokációja. Vitalij Sediuk Oroszországban híres arról, hogy a kamerák előtt hozzon kellemetlen, zavarba ejtő helyzetbe hírességeket, sztárokat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon