MENÜ
 • A számlán nevezték daginak a lányokat

  Egy amerikai pincér nagy bajban van miután három vásárlóját "dagadt lányoknak" keresztelte el a számlán.

  A három amerikai hölgy csak egy jót akart enni a Chilli D’s étterembe, de a móka hamar véget ért, miután meglátták a számlát. Na nem azért, mert azon túl nagy összeg szerepelt. Inkább egy túl sértő megnevezés.

  A számlán ugyanis nem csak az asztal száma és a végösszeg volt látható, hanem a kiszolgáló neve mellett az is, hogy a pincért a számítógépben hogyan jelölte a kedves vásárlókat. Jeff, a pincért ezt egyszerűen oldotta meg – elnevezte őket “fat girls”-nek, vagyis dagadt lányoknak.

  “Megkaptam a számlát és nem értettem mit keres rajta a dagadt lányok felirat…” – mesélte az egyik áldozat, akinek bajtársai először el sem hitték a sértést:
  “Nevettem rajta, ő pedig azt hajtogatta, hogy komolyan beszél, de én nem hittem el, hogy tényleg dagadtnak neveztek bennünket a számlán. Aztán megnéztem…”

  A pincér tagadta a vétségét a panasztétel után, állítva, hogy a megnevezést egy másik kolléga ütötte be a számítógépbe. A lányok nem hagyták magukat és az étterem egyik menedzserét kérték, aki huszonöt százalékos kedvezményt kínált nekik – mosolyogva.

  A három szegény ledagizott lány ezek után végleg kikelt magából:

  “Mosolygott, mintha ez olyan vicces lenne. Látszott, hogy próbálja visszafogni a nevetését. Amikor ezt szóvá tettük, az ajánlatát ötven százalékra változtatta. Nem hittük el az egészet!”

  A lányok végül kifizették a számlát, a menedzser pedig újra elnézést kért az incidensért:

  “Rendkívül sajnáljuk ami történt és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez sose forduljon elő!”

  Ajánló

  A Volt több, mint zenei fesztivál

  Ide költözik a VOLT Fesztivál 2019-ben

  Ilyen volt a 2019-es Life Ball