MENÜ
 • A sulit is otthagyta, hogy családját segítse

  A Csillag Születiktől várja az áttörést Plazma.

  Németh Zoltán, vagyis Plazma azért jelentkezett az RTL Klub tehetségkutatójába, hogy véget vessen családja nélkülözésének. A fiatal rapper már eddig is hatalmas áldozatokat vállalt szeretteiért: 17 évesen abbahagyta a sulit, hogy munkával teremtse meg a betevőre valót, és jobb életet biztosítson 15 éves ikerhúgainak, Viktóriának és Alexandrának.

  „Még gyerek voltam, tízéves, amikor anyuék elváltak. Nem volt egyszerű gyerekkorunk a testvéreimmel, így én alig 17 évesen otthagytam a sulit. Muszáj volt elmennem dolgozni, hiszen anyu óvodaidajka-fizetéséből nem tudta eltartani a családot, be kellett neki is segítenem. Persze fájt a szíve azért, hogy nem érettségiztem le, de valamiből meg kellett élni, hiszen hiába tartjuk a kapcsolatot apuval, ő sem tud segíteni” – mesélte a Csillag Születik versenyzője. – Voltam építőiparban segédmunkás, burkoltam, parkettáztam, dolgoztam zöldségesnél, gyárakban takarítottam, elvállaltam minden munkát, amit csak lehetett. Nyolc osztállyal mást nemigen lehet találni, ráadásul ezek csak alkalmi munkák, ezért nagyon fontosnak tartom, hogy minél előbb leérettségizzek. A 15 éves húgaimat azonban addig is el kell valamiből tartani, hogy legalább nekik normális gyerekkoruk legyen.”

  Kicsit mostohának érzi, hogy neki csak ennyi jutott, de ezért is fontos számára a műsor: végre biztos anyagi hátteret teremthet a családjának.

  Forrás + fotó: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon