MENÜ
 • A sok kokain szétmállasztotta orrát

  James Brown már 36 éves korára annyit keresett, hogy nem tudott mit kezdeni a rengeteg pénzzel. Vagyonát folyamatosan drogokra költötte és kokainfüggővé bált. A milliomos ingatlanos orra bánhatja, ugyanis a sok fehér portól az teljesen eldeformálódott.

  A glasgow-i férfi ma 45 éves és öt évet töltött rácsok mögött. Bár rengeteg pénzre tett szert, mind drogra költötte. A hosszú évek alatt annyi kokaint szívott, hogy a függőséget eléggé megsínylette az orra. Ma már csak egy horpadás maradt az egykori orr helyén – írta a Daily Mail.

  James Brown luxuskocsija szellőzőnyílásaiban tetemes mennyiségű kokaint találtak, ezzel bukott le és került börtönbe. Ezt követően a hotelszobáját is átkutatták, ahol további kokaint és illegális fegyvereket találtak.

  Csoda, hogy egyáltalán még életben van, ugyanis a férfi 9 éven keresztül fogyasztott napi rendszerességgel kokaint. A drogfogyasztás következtében szívproblémái lettek, az orra teljesen eldeformálódott és folyamatosan üldözési mánia gyötörte. Az ügyész, Craig Jones szerint állítólag emiatt tartotta a sok fegyvert is magánál.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon