A SimplePay bankkártyás fizetés előnyei

Az internetes vásárlásoknál általában többféle lehetőség áll rendelkezésünkre, a bankkártyás fizetés előnyei azonban egyértelműen ezt a fizetési módot emelik az első helyre. Sokkal egyszerűbb, gyorsabb és biztosabb, mint egy utalás, az utánvéttel ellentétben pedig itt nem kell készpénzzel bajlódni. A SimplePay bankkártyás fizetés előnyei azonban ezeken is túltesznek: minden eddiginél egyszerűbb és gyorsabb fizetést tesznek lehetővé.

SimplePay fiókkal könnyebb

A SimplePay bankkártyás fizetés előnyei akkor válnak igazán kihasználhatóvá számodra, ha regisztrálsz egy SimplePay fiókot, ahová elmented a kártyaadataidat. Így ugyanis nem lesz minden esetben szükség erős ügyfél-hitelesítésre, pillanatok alatt, csupán egy-két kattintással fizethetsz bármilyen termék vagy szolgáltatás rendelésre során.

A SimplePay fiókod tulajdonképpen egy felhasználói profil, ami átíveli a különböző platformokat, így akárhol használhatod. Többféle fizetési megoldást is lehetővé tesz:

  • Simple-fiókos,
  • Simple gyorsfizetés alkalmazással,
  • QR-kódos fizetés,
  • push notification alapú fizetések,
  • Instant transzfer.

Ezek közt vannak olyanok, amelyek erős ügyfél-hitelesítést kívánnak meg, mások kevésbé.  

A SimplePay bankkártyás fizetés előnyei közé tartozik, hogy a kártyabirtokosok számára az internetes fizetés ingyenes, ugyanúgy, mintha a boltban fizetnének terminálon keresztül – míg az utalásnak például van díja.

A SimplePay bankkártyás fizetés előnyei között a biztonság is szerepel

A biztonság miatt a legkevésbé sem kell aggódnod, ha a SimplePayt használod: bárhol is fizetsz a kártyáddal, annak adatairól a kereskedő nem szerez tudomást, ezek egy tőle független és védett internetes oldalon szerepelnek.

Jó tudni, hogy a kártyatársaságok a kártyabirtokosok érdekeit tartják elsődlegesen szem előtt, így ha valamit kifizetsz, de nem kapod meg a terméket, a banknál kérhetsz visszatérítést. Ha jogos a panaszod, vissza fogod kapni a pénzedet.

A SimplePay bankkártyás fizetés előnyei tehát az egyszerűség, gyorsaság, és a biztonság. Ha eddig nem használtad, ideje megismerkedned vele!