MENÜ
 • A Schweppes rendezvényén mindenki megtalálhatta a kedvenc koktélját

  Június 20-án, kedden debütált Magyarországon a Schweppes legújabb, tonikokból álló termékcsaládja, a Premium Mixer.

  Az új Premium Mixer tonik – amit a Schweppes különleges módon elsősorban exkluzív koktélok készítéséhez alkotott meg – legfontosabb tulajdonsága, hogy rendkívül szénsavas, emiatt pedig sokkal finomabbak és buborékosabbak a vele készült koktélok – tudtuk meg a keddi eseményen a márka nemzetközi kutatójától.

  Az eseményen jelen volt több hazai bartender és üzlettulajdonos, de hírességek is kíváncsiak voltak, mitől olyan különleges ez az új ital. A koktélkínálatban bárki megtalálhatta a kedvére valót: a hölgyeknek elsősorban gyümölcsös ízű, hibiszkuszos Premium Mixerrel készült, gin alapú koktélokat ajánlották – nagy kedvence volt például Király Lindának és Osvárt Andreának is.

  A bátrabb férfi vendégek előszeretettel kóstolták meg a rózsaborsos Premium Mixer alapú vodkás koktélt: Hajas László, Bebe és Baronits Gábor is kipróbálta az intenzív és erős mixet, amit kimondottan ínyenceknek ajánlottak. És sokan maradtak a jól bevált eredeti gin-toniknál, ami nagyon jól mutatott a mindig elegáns Árpa Attila – Győrfi Pál – Király Viktor alkotta trió kezében.

  Az este folyamán kiderült az is, hogy kezdetét veszi egy verseny a hazai bárok körében, aminek a célja a legkreatívabb Premium Mixer alapú koktél megalkotása. „Nagy örömünkre szolgál, hogy hazánkba is megérkezett a Schweppes Signature Program, ami kivételes módon egy olyan nemzetközi kezdeményezés, ami nemcsak egy terméket szeretne népszerűsíteni, hanem egy inspiratív szakmai közösséget is kovácsol a programban résztvevő bártulajdonosok és bartenderek közt” – nyilatkozta Buzder-Lantos Nikoletta, a PepsiCo Magyarország marketingvezetője. A nyeremény pedig nem kevesebb, mint világhír, bérelt hely a Schweppes nemzetközi koktélkollekciójában és egy háromnapos szakmai út Ibizán – úgyhogy hamarosan több bár és étterem itallapján is találkozhatunk az új, különleges koktélokkal.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon