MENÜ
 • A Rocktenors megúszta a párbajt

  A Rocktenors alatt ugyan rezgett a léc, mivel az utolsó háromban álltak kint a döntés vége előtt, azonban most mégsem kellett párbajozniuk.

  Ezen a héten a versenyzők díjnyertes dalokat adtak elő. Nagy Feró a produkciók végén megjegyezte, hogy számára unalmas volt a mai este, mivel mindenki melankólikus, érfelvágos dalokkal érkezett, hiányolta a vidámságot és a rock’n rollt.

  A Rocktenors nyitotta a mai estét, és még el sem kezdtek énekelni, de már a kellékekből tudni lehetett, hogy visszanyúltak a gyökerekhez, mégpedig a vérbeli rockhoz. A Guns’n Roses – Don’t cry című nótáját tökéletesen, hibátlanul adták elő, mindenféle sallang nélkül. Kimondottan tetszett, hogy most ülve énekeltek. A szólamok tökéletesen a helyükön voltak, és a dinamikára sem lehetett panasz, az elejétől a végéig mindent rendben megkomponáltak. A mentorok is dicsérték a produkciót, egyöntetűen elégedettek voltak. Ördög Nóri természetesen nem hagyhatta ki azt a kérdést, hogy a fiúk mit éreznek: fognak-e párbajozni a mai estén, amire természetesen az a válasz érkezett, hogy remélik, nem, de ha úgy adódik, állnak elébe.

  Másodikként Bagosi Alexa lépett a színpadra egy Pussycat Dolls dallal. A választást minden mentortárs élesen kritizálta, hiába próbálta Alexa magából kihozni a dögöt, az valahogy mégsem bújt elő a lyukból, hogy Keresztes Ildikót idézzem. Geszti Péter sem volt elégedett, számára magasan a lány múltheti produkciója volt a non plus ultra, a mostani ahhoz képest eléggé haloványra sikeredett.

  Baricz Gergő egy régi-új oldalát hozta el a mai show műsorba, ugyanis mentorával, Keresztes Ildikóval visszanyúltak az érzelmes vonalhoz; ahhoz a vonalhoz, amivel Gergőt tulajdonképpen megismerhettük, de mégis egy új hangszínét ismerhettük meg ezzel a Kings of Leon dallal, ami tökéletesen passzolt az egyéniségéhez.

  Kováts Vera és “mentorapja” merészen választott Tóth Gabi slágerével. Valószínűleg mindenki emlékszik arra, hogy az “Elég volt” című nóta volt az a tábor során, amivel a legtöbb versenyző elvérzett. Malek Miklós többször is megjegyezte ezzel kapcsolatban, hogy bár elsőre úgy tűnik, nagyon könnyen elénekelhető, egyáltalán nem az. Vera ugyan hangilag teljesen rendben volt, de Geszti Péter megjegyezte, hogy stílusilag nem passzolt a verseny legfiatalabb tagjához, így neki nem igazán jött át az egész.

  Tarány Tamás egy Ákos dallal érkezett a mai estére, ami ráadásul kedvenc számai közé is tartozott. A mai esti produkciója sikeredett eddig a legjobbra talán az összes többi közül, telis tele volt érzelmekkel, bele adott mindent, amire ehhez a számhoz szükség volt.

  Lil.C újabb oldalát mutatta meg, ezúttal magyarul énekelt, mégpedig a Fekete Vonat egyik legismertebb slágerét prezentálta a ma esti műsorban, természetesen egy kicsit a saját világára formázva. A héten a fiú vállsérüléssel küszködött, ugyanis az egyik gyakorlás során kiugrott a válla, amit Mel Gibson módjára saját maga tett helyre. Ettől függetlenül orvos is látta természetesen, aki pihenést és kímélést javasolt. Lil.C azonban ennek ellenére sem hagyta ki a látványos show-elemeket a produkciójából, és egy szaltót is bemutatott. A dalválasztást azonban egyik mentor sem tartotta szerencsésnek, Geszti Péter magát a számot unalmasnak titulálta.

  Muri Enikő Robbie Williams – Feel című számát választotta mostanra, amivel kicsit meg is küzdött, főleg a mélyebb hangokkal, mivel a magasakat szépen és tisztán ki tudta énekelni. Geszti Péter röviden csak ennyit mondott a produkció végén: korrekt volt.

  A mai estén a sort Kocsis Tibor zárta Friderika legendássá vált dalával, amit picit megspékeltek mentorával, Malek Miklóssal. Tibor ismét bebizonyította, nem véletlenül hívják őt az egyik legbiztosabb hangú énekesnek: gyönyörű ívet írt le a dalban, megvolt a kitörési pont is, és természetesen minden hang a helyén volt.

  A közös produkció és Wolf Kati slágere után ismét az este legnehezebb pillanata érkezett el: kik mennek vajon párbajozni?

  A Rocktenorsos fiúk arcán folyamatos feszültséget lehetett látni, ahogy haladtunk előre, és mikor ott álltak az utolsó háromban Bagosi Alexa és Lil.C mellett, mintha megbékéltek volna azzal a tudattal, hogy ismét párbajozniuk kell. Azonban nem így történt, a közönség szavazatai alapján ők jutottak tovább, így a másik két fiatalnak kellett megküzdenie egymással, aminek eredményeképpen ma Bagosi Alexának kellett búcsúznia a műsortól, akit így valószínűleg a holnapi nap folyamán láthatunk majd fellépni a Syma csarnokban a műsor eddig kiesett versenyzőivel együtt.

   

  Fotók: Sajtóklub/RTL Klub/Bársony Bence

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon