MENÜ
 • A riói karnevál sztárja: Vokság Virág

  Lemezlovasként Vokság Virág a világhírnév felé száguld. Pár nap múlva a brazil karnevál egyik sztárvendégeként lép fel.

  Úgy tűnik, Dj Flower, azaz Vokság Virág komoly névre tett szert a lemezlovas szakmában. Olyan nagy iránta az érdeklődés, hogy a híres brazil karnevál egyik kísérőrendezvényének a sztárfellépője lesz. Nevét a legjobbakkal együtt emlegetik.

  Azért nagy szó, hogy a magyar lány részt vesz ezen a rendezvényen, ugyanis itt a világ legjobb lemezlovasai tűnnek fel. Virág a munka mellett természetesen a szórakozásra is tartogat időt.

  “Két nappal a fellépésem előtt száll le a gépem, ezért egy kis pihenés után pár napot biztosan eltöltök a karneválon. Nagyon izgatott vagyok az utazással kapcsolatban, konkrétan lázban égek, egy álom válik valóra” – mesélte az egykori Playboy-nyuszis szépség.

  Virág büszke arra, hogy saját erejéből sikerült elérnie ezt a nagy érdeklődést.

  “Nincs menedzserem – árulta el. – Volt két kósza, nem túl szerencsés próbálkozásom, de elég hamar kiismertem az illetőket. Hetedik éve teljes mértékben magam intézem a fellépéseimet, egyedül is utazom a világ minden pontjára. Mivel nincs testvérem, egyke vagyok, így valamilyen szinten meg is szoktam az egyedüllétet. Aludni vagy várost nézni magam szoktam, de a fellépéseken adnak mellém testőrt vagy kísérőt, főleg olyan veszélyes, távoli országokban, mint Mexikó vagy Brazília, ahol elég gyakran fordulnak elő bandaháborúk.”

  Hozzátette, hogy különös igényei, sztárallűrjei sincsenek, csak olyan átlagos kérések, amivel mindenki élni szokott: négycsillagos szállás, kíséret a klubokban és mentes víz sok citrommal, tette hozzá.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon