MENÜ
 • A reptéren is ünnepelték Szilágyit

  Tiszteletére még a Himnusz is felcsendült.

  A londoni olimpia első magyar aranyérmesét a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér terminálján a családtagok, barátok, a Vasas sportolói és vezetői, valamint a vívó szövetség tagjai mellett több száz szurkoló köszöntötte csütörtökön este. Többen úgy gondolták, hogy a dobogó tetején hallott, az eredetitől kicsit “eltérő” magyar nemzeti himnusz után a helyes változat is kijár a bajnok Szilágyi Áronnak, és el is énekelték neki. A végén már pezsgők durrantak, és az aranyérmes kardozót a levegőbe dobálták a barátok.

  “A családomnak megígértem, bárhogy alakul számomra az olimpia, csütörtökön hazajövök. Elképesztően jó érzés volt, amint földet értek a repülő kerekei, s újra itthon érezhettem magam. Számítottam rá, hogy sokan várnak, és köszönöm mindenkinek, hogy szurkoltak nekem” – mosolygott az olimpiai bajnok, aki a döntőben az olasz Diego Occhiuzzit győzte le 15-8-ra.

  A bajnok kardozó még most is csak nehezen fogja fel, hogy megnyerte a londoni játékokat. Mint mondta, úgy utazott ki, hogy ez is csak egy verseny, ahol szeretne jól szerepelni.

  “Nagy vacsorával készülünk, tizennyolcan leszünk – mesélte Szilágyi Gábor, a vívó édesapja. – Régebben izgultam a versenyein, ma már nem. A szemébe nézek és látom rajta, hogy nyer vagy nem. Vasárnap mind az öt találkozó előtt láttam a szemében, hogy győzni fog. Nagyon büszkék vagyunk rá, és megható, hogy ilyen sokan szeretik a fiunkat. ”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon