MENÜ
 • A rendőrség és a One Direction esete

  Louis Tomlinson majdnem nagy bajba sodorta a fiúkat. Ó biztos úr...

  A New York-i rendőrségnek nem igazán tetszett a One Direction egyik tagjának, Louis Tomlinsonnak a viselkedése, aki felhúzva egy autó napvédőjét, kihajolt a kocsiból, hogy lefilmezze magát, ahogy énekel.

  A nem éppen legális tevékenység természetesen következményekkel járt. A One Directiont szállító autót azonnal leállították és elbeszélgettek a popsztárral, akinek a rendőrökkel szemben már nem volt kedve énekelgetni.

  “Louis és a haverja remekül szórakoznak a Nagy Almában, ennek pedig minden pillanatát szeretnék megörökíteni. Csak egy pillanatra hajolt ki az ablakon, de az éppen elég volt arra, hogy felkeltse a rendőrök figyelmét. A srácok viccesnek találták, de a zsaruk nem!”

  A One Directionnek egy szerencséje volt – úgy néz ki, a New York-i zsaruk is 1D-lázban égtek mert egy kis megdorgálás után elengedték az öt énekeset, cseppet sem kivételezve velük természetesen.

  Bírság helyett pedig fotózás történt. A néhány rendőr ha már ilyen jó zsákmányt fogott, természetesen nem mehetett haza közös fotó nélkül.

  Louis mellesleg nem csak szórakozott, hanem egyben dolgozott is, hiszen magyarázata szerint éppen a banda 3D-s filmjéhez forgatott anyagot, ami jövőre fog megjelenni.

  A VIP-ként kezelés mellesleg tetszik a fiúknak. A napokban a Twitteren az Empire State Building biztonsági személyzetéről nyafogtak, akik csupán ennyit írtak vissza: “Nem tudjuk kik vagytok és nem is érdekel minket.”

  Jaj!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon