MENÜ
 • A Quantum XXL sztárja a karrierjét kockáztatja

  Horváth Zoltán egy rossz mozdulatnak köszönhetően olyan súlyosan lesérült, hogy nemcsak a fellépése került veszélybe, de egész táncospályafutása is.

  A kiscsillagnak porleválás miatt már műtötték a térdét néhány éve, amely a mai napig nem gyógyult be teljesen, így az orvosok szerint is pihennie kellene. Zoli azonban nem akarja cserbenhagyni a társait, így a fájdalmai ellenére is színpadra áll a Csillag Születik szombati élő showjában. A túlzott erőltetés azonban a karrierje végét is jelentheti.

  „Három évvel ezelőtt porcleválással operáltak. A műtét közben észrevettek egy pluszszalagot a térdem mellett, amit feleslegesnek tartottak, a problémákat is annak tulajdonították, ezért elvágták, és kivették. Ezek után azonban még rosszabb lett, gyakran fájt is. Egy hete éreztem, megint kiújult a fájdalom, próbáltam nem terhelni, de két napja az egyik próbán hatalmasat reccsent a lábam” – mesélte Zoli.

  Elárulta, hogy próbálja tartalékolni az erejét a show-ra, ezért most csak a törzsével és a karjaival gyakorolja a koreográfiát, mert hirtelen mozdulatokra még képtelen vagyok. Tisztában van vele, hogy pihennie kellene, mert ilyen problémákkal, ilyen intenzitású mozgást csak napi 3 órában lenne szabad végeznie, de ő a fiúkkal is 5 órát táncol, és a tanítványaival is ugyanennyit. Bízik benne, hogy bírni fogja a két produkciót.

  Dr. Berkes István a Sportkórház korábbi főigazgatója szerint ez nagy felelőtlenség: „Ha a korábban megoperált részre valaki rásérül, akkor semmiképp sem szabad nagyobb terhelést végezni. Ha erőltetik, további, sőt akár maradandó károsodáshoz is vezethet.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon