MENÜ
 • A prostituáltak azt hitték Jézusnak dolgoznak

  A megalázott szexrabszolgák csak hosszú idő múltán realizálták a férfi hazugságát.

  A hatóságoknak szombaton sikerült elkapniuk a “Defenders of Christ” -Krisztus védelmező- szekta vezetőjét. A férfit másik 13 társával együtt, előzetes letartóztatásba helyezték. A szekta létezéséről két éve tudnak, azonban csak most tudták megszerezni a szüksége bizonyítékokat. A sikeres rajtaütés legfőként a szekta kiábrándult áldozatainak köszönhető, akik hónapok óta segítették a nyomozók munkáját.

  A főként nőkből álló hívőket prostitúcióra és szexre kényszerítették, nyomorban tartották és gyakran meg is verték őket. 2011 óta az áldozatoknak segítő csoporttal együttműködve a hatóságok folyamatosan megfigyelték a bandát. Így sikerült a szombati razzia során Arribán – Jézus reinkarnációján – és apostolain rajtaütni. Egy százezer dolláros összegért bárkiből válhatott apostol, azonban az előkelő pozíció pontos előnyeiről nem sokat tudni. A nőket az apostolok egyike, a venezuelai Jose Arenas Segovia toborozta és vette rá őket hogy az Arribában újjászületett megváltót szolgálják. “Krisztus” minden igényének eleget kellett tenniük, akár pénzbeni, akár testi volt az.
  “Éheztetnek, megaláznak, elfordítanak mellőled mindenkit. Annyira rettegsz a végén, hogy bármit elhiszel nekik amit mondanak” – nyilatkozta egy prostituált.

  Az asszony azt is elmondta, hogy legtöbbjüknek orgiákon kellett részt venni. Ezek az ünnepszerű események a felekezet bázisán zajlottak, ahol rendkívüli mocsok uralkodott ráadásul mindenhol Szűz Mária és Jézus képei lógtak. Végül a nő belátta hogy Jézus nem lehet ilyen kegyetlen, ám arról hogy ehhez mennyi időre volt szüksége nem nyilatkozott.
  A vezető gyűlölte a tisztaságot, hívőit hetekig nem engedte fürdeni. Általában a virágcserépbe vizelt, mivel úgy gondolta ettől gyorsabban nőnek a növények.
  “Állati belsőségeket kellett ennünk, gyomrot, szívet és májat legfőként – ugyanis a nyers belsőségek rengeteg energiát adnak” – mondta el a gyomorforgató részletek az egykori áldozat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon