MENÜ
 • A pénznél fontosabb a babafotó!

  Kijelentették azt is, hogy soha nem fogják engedni a gyereknek a valóságshowban szereplést.

  Kim Kardashian és Kanye West nagyon következetes magatartást tanúsítanak a kisbabájukkal kapcsolatban. Erre utal az, hogy idáig nem kevés bulvármagazin ellenállhatatlannak tűnő ajánlatát is visszautasították. Ezek az újságok mind azt szerették volna, ha nekik adják el elsőként a közös gyermekükről készült első ultrahang felvételeket.

  Már magukból ezekből a felajánlásokból is szépen megtollasodhatnának. Számításaik szerint ugyanis eddig mintegy három millió dollárt utasítottak vissza! Egy, a párhoz közel álló forrás azonban leszögezte, hogy ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy a következő pár hétben se lenne esedékes egy jól jövedelmező ötlet.

  Ha tényleg így gondolkodik Kim és Kanye, akkor bizony nagyon cselesek! Ezzel az egész mostani színjátékkal lehet csak feljebb verik az árakat, hogy aztán még nagyobbat kaszáljanak? Reméljük az így befolyt pénzt legalább majd a kicsire költik. A terhességet egyébként a férfi jelentette be december 30-án, egy amerikai koncertjén. Azóta azt is kijelentették, hogy soha nem fogják engedni a gyereknek, hogy valóságshowban szerepeljen.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon