MENÜ
 • A One Direction az Olimpiára tart

  A londoni záró ünnepségben kíván majd részt venni többek között a világ jelenlegi egyik legnépszerűbb együttese, az éppenséggel brit One Direction is.

  A Londoni Olimpiai Játékok lassan a végéhez közeledik. Három nap múlva, azaz augusztus tizenkettedikén elhalványodik a láng, hogy legközelebb négy év múlva Rio de Janeiróban gyúljon ki újra. A londoni záró ünnepségben kíván majd részt venni többek között a világ jelenlegi egyik legnépszerűbb együttese, az éppenséggel brit One Direction is.

  A fiúk határozottan be vannak zsongva. Már eddig is mentek a susmusok arról, hogy fel fognak lépni, sőt, olyan vélemények is felbukkantak, amelyek szerint már a Nyitó Ünnepségen is ott lett volna a helyük. E két nagyszabású rendezvénynek többek között az a célja, hogy prezentálják a brit zenei élet legjavát – a nyitóünnepséget szerte a világon 900 millióan nézték élő közvetítésben.

  Várhatóan egy, a stadionban körbe haladó kamion tetején fognak fellépni a What Makes You Beautiful című számmal. “Feledhetetlen esemény lesz és kitüntetve érzik magukat, amiért részesei lehetnek” – nyilatkozta egy hozzájuk közel álló forrás. Rajtuk kívül még többek között fellép vasárnap a Pet Shop Boys, a Muse, Ed Sheeran és George Michael is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon