MENÜ
 • A nők többet fantáziálnak szexről

  Míg a férfiak általánosságban többet gondolnak a szexre nőnemű társaiknál, egy spanyol tanulmány szerint azonban a nők többet fantáziálnak erotikus tartalmú helyzetekről.

  Egy spanyol pszichológiai szaklapban megjelent tanulmány szerint a nők legalább annyit, ha nem többet fantáziálnak a szexről, mint a férfiak. A nők általában alárendelt szerepben képzelik el magukat ezekben a fantáziálgatásokban, konkrétan kidolgozott helyzeteket képzelnek el, míg a férfiak agyán csupán maga a szex suhan át, kevésbé végiggondolva a cselekményeket. A nők azonban kevesebb élvezetet lelnek ezekben a helyzetekben, mint a férfiak.

  “Ezek a fantáziálgatások nem annyira rendszeresek, mint a férfiak esetében, de összességében véve több van belőlük. A nők hosszabb ideig gondolnak egy-egy ilyen helyzetre, viszont nem lelnek benne minden esetben örömöt.” nyilatkozta Nieves Moyano Muñoz, a kísérlet vezetője.

  A kutatás másfelől arról is megkérdezte a résztvevőket, melyek a legnegatívabb szexuális fantáziálgatásaik. A nők körében ez az erőszakos közösülés volt, míg a férfiak leginkább a homoszexuális élményeket nevezték meg szexuális fantáziálgatásaik negatív oldalának.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon