MENÜ
 • A NASA nem hisz a világvégében

  A legutolsó hisztéria 2003 májusában volt, amikorra egy másik bolygóval történő végzetes ütközést jósoltak. De lám lám, még mindig itt vagyunk.

  Noha egyesek meg vannak győződve arról, hogy jön a világvége és erre bizonyítékot is találtak, sőt, mi magunk, a szerkesztőségünk is elkészítettük a saját rövid, de annál lényegre törőbb bakancslistánkat. Most azonban megszólalt a tudományos világ elitje is. A NASA olyannyira komolyan veszi a hisztériát, hogy saját honlapján igyekszik megnyugtatni az olvasóközönséget: marhára nem lesz itt semmilyen világvége.

  Ők azon az állásponton vannak, hogy bolygónk nemhogy december 21-én nem lesz semmi rendkívüli, de ha okosak és ügyesek vagyunk, további négy milliárd évig élhetünk még itt békességben. Elsősorban azt hozzák fel nyugtatóként, hogy csak az elmúlt 40-50 évben is már számos alkalommal harangoztak be hasonlót, aztán nem lett belőle semmi. A legutolsó ilyen 2003 májusában volt, amikorra egy másik bolygóval történő végzetes ütközést jósoltak. De lám lám, még mindig itt vagyunk.

  A NASA bejegyzése gyakorlatilag sorra veszi a legkedveltebb elméleteket és sorra igyekszik megcáfolni őket. Úgyhogy ha nem muszáj, ne számítsunk se hatalmas áramszünetre, se meteorra, se a Föld mágneses pólusainak kicserélődésére. A kontinensvándorlás meg olyan dolog, hogy folyamatosan zajlik, így ez az egy tény: földrészvándorlás december huszonegyedikén is lesz. Ahogy minden nap.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon