MENÜ
 • A nappalijában tartotta édesapja holttestét

  Hónapokon keresztül jogtalanul jutott hozzá a férfi nyugdíjához.

  A brit férfit tegnap három év börtönre ítélték, miután bebizonyosodott, hogy halott édesapja holttestét saját nappalijában tartotta, hogy továbbra is részesülhessen a férfi juttatásaiból.

  A rendőrök a szomszédok bejelentése után érkeztek a huszonkilenc éves Christopher Blackburn lancashire-i lakásába. Ekkor találták meg az ötvennégy éves Guy Blackburn holttestét, aki a nappaliban lévő kanapén feküdt. Az orvosszakértői vizsgálat megállapította, hogy a férfi természetes körülmények között halt meg, feltehetően hónapokkal azelőtt, hogy megtalálták volna.

  A BBC értesülései szerint Christopher azt mondta öt éves kislányának, aki szintén a lakásban lakott, hogy nagyapja csupán alszik. A tárgyalás során a férfi elismerte, hogy több ezer dollárhoz jutott apja halála után, akinek nyugdíja és egyéb juttatásai továbbra is bankszámlájára érkeztek, melyeket a fia apja tartós és ágyhoz kötött betegségére hivatkozva felvett.

  „Egyedi és borzalmas bűntettel állunk szemben. A halál utáni kegyelet minden embert megillet, az ilyen felkavaró és jogellenes eseteket pedig kötelességünk megfelelő mértékben büntetni. Ezen kívül a férfi jogtalanul jutott hozzá az édesapa pénzéhez, ami nem csak morális vétek, hanem a törvény is szigorúan bünteti. A magam részéről rendkívül boldog vagyok, hogy a bíróság elítélte a csalót. Remélem jó példaként szolgál az eset, és a börtönben töltött három év alatt ő maga is megbánja tettét.” – nyilatkozta Marc Nasser nyomozó.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon