MENÜ
 • A nagy Gatsby, a Gravitáció és A nő tarolt

  A Trónok harca, a Veep és a Túl a csillogáson vitte haza a televíziós trófeákat a művészeti rendezők szövetségének gáláján.

  A nagy Gatsby, a Gravitáció és A nő vitte haza a fő díjakat a művészeti rendezők szövetségének 18. díjátadóján, szombaton a Beverly Hilton Hotelben. A nagy Gatsby vitte a pálmát a történelmi filmeknél, a Gravitáció a fantáziafilmeknél, A nő pedig a kortárs műfajban tarolt.

  the_great_gatsby_0

  F. Scott Fitzerald 1922-ben játszódó, A nagy Gatsby című filmjéért Catherine Martin már a második díját kapta a szövetségtől, előzőleg a Moulin Rouge-ért kapta meg a legjobb jelmeztervezőnek járó díjat. Andy Nicholson harmadik díját kapja, Az arany iránytű és Az Álmosvölgy legendája után. A közeli jövőben játszódó A nő című filmért pedig K.K. Barrett első díját tehette zsebre. Ezek a filmek az Oscar-díjra jelöltek között szerepelnek a művészeti munkáért, olyan jelöltek mellett, mint a 12 év rabszolgaság vagy az Amerikai botrány.

  A Túl a csillogáson részéről Howard Cummings vihetett haza díjat televíziós film, minisorozat kategóriában, a Trónok harca részéről Gemma Jackson és csapata egykamerás tv-sorozat kategóriából, Jim Gloster Az alelnök című sorozata pedig a fél órás szériák közül emelkedett ki.

  A gála részeként Marin Scorsese is kapott életművéért egy díjat, melyet a Wall Street farkasa sztárjai, Leonardo Dicaprio és Jonah Hill adták át a díjat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon