MENÜ
 • A nagy diétázó újra kövér

  Az egykor a "Legtöbbet fogyott ember" díját is elnyerő férfi az állandó evésnek köszönhetően az életével játszik.

  Michael Hebranko az Amerikai Egyesült Államokban élő, 58 éves férfi. Egy gyógyszervállalatnál sikerrel építette karrierjét, emellett felesége volt és gyereke. Az evés azonban szenvedélyéve, függőséggé vált. “Amikor 418 kilóra híztam, öngyilkos akartam lenni, és egy fegyvert kértem az egyik  barátomtól. Nem tudtam felmenni a lépcsőn, nehezen lélegeztem, mert nyomta a hasam a tüdőmet, és nem tudtam abbahagyni az evést. Ebédre megettem négy pulykás szendvicset. Aztán hazafelé titokban megettem hat Big Macet. Otthon én főztem, úgyhogy készítettem egy hatalmas adag húst és megettem. A feleségem százezerszer kérte, hogy hagyjam abba az evést.” – nyilatkozta.

  A férfire napközben egy ápolónő vigyáz, esténként pedig a 12 órás munkaidőből hazaeső felesége. Michaelnek számos egészségügyi problémája van, szív-, máj- és veseproblémák, emellett egy oxigénpalack is folyamatosan ott van a felállni képtelen férfi ágya mellett. “Tudom, hogy az evés megöl. Függő vagyok, ugyanúgy, mint egy alkoholista vagy drogos. Azt gondoltam, nem fogom ezt csinálni 60 éves koromig. Már csak két évem van addig, és az orvosok nem hisznek benne, hogy le tudok fogyni.”

  Pedig a férfi már nem egyszer véghez vitte a szinte lehetetlent. Volt amikor 418 kilót fogyott és azt a súlyát 72 kilóra tornázta le egy fitneszedző segítségével. Jelenleg 200 kiló fölött van és orvosai szerint 60 kilót kellene leadnia ahhoz, hogy megérje a hatvanadik életévét. 1998 óta azonban képtelen volt 160 kiló alá mennie.

  forrás: Velvet

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon