MENÜ
 • A Mikulásról kiderült, hogy szexuális bűnöző

  Úgy tűnik, maga a Mikulás is szerepelt a rossz gyerekek listáján. Reméljük, most nem adott magának virgácsot ...

  Nem voltak elragadtatva azok a clevelandi szülők, akik utóbb megtudták, a városi ünnepségen beöltözött Mikulásbácsi valójában egy szexuális bűnöző.

  Az egyik szülő, Emily Collins a KTRK-nak nyilatkozott az ügyben. Elmondta, éppen a gyerekekkel játszottak a város fő terén, amikor megpillantotta a piros ruhás férfit. Egy barátja fel is ismerte a regisztrált szexuális elkövetők listájáról és azonnal értesítették a hatóságokat. És habár a szülők felháborodtak az eseten, a hatóságok nem tettek semmit, hiszen magyarázatuk szerint erre nem is lett volna különösebb okuk.

  A nevén nem nevezett férfi ugyanis tizenkét éves korában vétett szexuális bűncselekményt, ekkor került fel a listára és a bírósági végzés szerint még öt évig rajta is marad. Azonban az eset részletezése nélkül a rendőrök azt nyilatkozták, biztosak benne, hogy a férfi nem veszélyes a gyermekekre, hiszen gyermekkori botlása nem gyermekbántalmazás volt, továbbá nem tekinthető szexuális bűnözőnek, csupán a törvény miatt van rajta a listán.

  Mégis óriási pánikot szült az eset, hiszen Amerika-szerte nagyon komolyan veszik a féltő szülők a szexuális bűntetteket elkövetőket, így rengeteg felháborodott anyuka tett panaszt a Mikulás ellen, miután megtudták barátnőiktől a hírt. Arról, hogy a közelgő karácsony előtt lecserélik-e a rossz hangok miatt a város Mikulását, egyelőre nincs hír.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon