MENÜ
 • A Mi Eurovíziónk – Megvan a mi nyertesünk

  Bár szombaton eldőlt, hogy Magyarországot idén Bakuban, az Eurovíziós Dalfesztiválon a Compact Disco fogja képviselni Sound of Our Hearts című dalával, nem felejtettük el, hogy mi is hirdettünk egy háziversenyt.
  Nem is akármilyen háziversenyt! Nálunk ugyanis nem volt szakmai zsűri, csak egy dolog számított: a ti szavazataitok. Miközben egy hosszú cikksorozatban egyenként bemutattuk nektek az összes jelöltet, a húsz pályázót öt csoportba osztottuk, amelyekből csak egy előadó – vagy csapat – kerülhetett ki győztesen.

  Voltak könnyű győzelmek, voltak meglepő eredmények és voltak nagy harcok is. Utóbbi szerencsére a legutolsó, immár csak öt pályázót magában foglaló nagy voksolásunkra is jellemző volt, hiszen az első helyért igazi kis csata alakult ki. Bár a szavazásoknál már unalmasan hathat az a szólam, miszerint a győztest csak egy hajszál választotta el attól, hogy ne vesztes legyen, nálunk ez valóban így volt. 

  Nézzük, ki hogyan teljesített a Mosaic döntőjében, lássuk, a mi olvasóink, vagyis, Ti, kit  mennyire tudtatok elképzelni Bakuban!

  Bár az első fordulót könnyen vették, megdöbbentő módon összesen nulla szavazatot sikerült csak “összeszednie” a Sophistic nevű formációnak, akiknek fellépést nem csak kevés pontszám, de elég kemény kritika is fogadta. A lányok úgy néz ki nálunk sem voltak nyerők, de ettől függetlenül feladni sosem szabad!
  Negyedik helyezett lett a szavazatok csekély számával a Király testvérek által létrejött formáció, és daluk, az Untried. Bár a selejtezőn a csapat bekerült a legjobb négy közé a közönség szavazatai alapján, a zsűri – bármennyire is el voltak képedve a daltól és a színpadi produkciótól – végül egy voksot sem adott nekik a végső döntés során. Nálunk azért legalább összegyűlt néhány voks!
  Harmadik, vagyis dobogós teljesítménynek örülhet a Compact Disco, akik a valós szavazáson aboszolút győztesek lettek. Bár nálunk csak egy bronzérem jutott nekik, biztosak vagyunk benne, hogy májusban egész olvasótáborunk egy emberként fog drukkolni a fiúkban Azerbajdzsánban.
  Nagy csata volt, de végül csak második helyezett lett Tóth Gabi Nem kell végszó című induló művével. A vadóc énekesnő helyezés ide-oda, mindenképpen kis hazai zenei palettánk egyik legüdébb színfoltja, akire biztosan lehetünk még büszkék a közeljövőben. Ahogy Gabi interjúnkban elmondta Lacinak, azért nem nyert, mert valami még jobb várja. Valóban: ide még korántsem kell végszó!
  Dobpörgéssel és hangos éljenzéssel jelenthetjük be azt az énekest, akiről a Mosaic olvasói úgy gondolják, hogy a legjobb képviselője lenne hazánknak az Eurovíziós Dalfesztiválon. A nyertes nem más lett mint az utánozhatatlan nevetéssel megáldott Gyurcsík Tibi, aki a ti szavazaitokkal és a zsűri kiemelkedő pontszámaival a háta mögött biztosan nincsen kétségbeesve jövőjét illetően: bár ha Baku most nem is várja, mi, magyarok igenis kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi rejtőzik még a szívtipróban. Egy biztos: oldalunk Olvasóinak kedvence maximálisan ő lett! Gratulálunk! 

  Természetesen hamarosan egy videóval is megünnepeljük Tibi győzelmét!
  A szavazáson résztvevők között hamarosan egy ajándékot is kisorsolunk! Hogy mit és mikor? Látogassatok el hozzánk minél gyakrabban, hiszen jelen esetben eme tevékenység biztosan rózsát terem!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon