MENÜ
 • A mezőny harmada a ByTheWayre voksol

  A nagy finálé előtt benéztünk az énekesekhez, hogy megkérdezzük, szerintük ki fogja nyerni az idei X-Faktort?

  Hamarosan elérkezünk Magyarország kedvenc tehetségkutatójának a végéhez. A negyedik alkalommal is hatalmas népszerűségnek örvendő X-Faktor, immáron kiesett versenyzői közül kérdeztük meg Péterffy Lilit, Szabó Ádámot és az MDC-t, azaz a mezőny negyedét, hogy szerintük ki a legesélyesebb a győzelemre, ők kit látnának szívesen a dobogó legfelső fokán.

  Én a ByTheWaynek drukkolok, mert ők emberileg elég közel kerültek hozzám. Fantasztikus embereknek tartom őket. Nagy jó lelkűek, segítőkészek, minden jó elmondható róluk. Emellett pedig zseniális az, amit csinálnak. Rengeteg munkát és alázatot láttam rajtuk. Az a munka, amit beletettek ebbe az egészbe, az csodálatra méltó. Amiatt, hogy kiestek és visszakerültek, szerintem fantasztikus lenne, ha ők nyernének és szerintem képesek is rá, zeneileg és emberileg is. Nagyon tehetségesek. Négy különböző hangú fiú, egyikőjük sem hasonlít a másikra, de mindegyikük képvisel egy posztot. Együtt pedig még jobbak lesznek” – nyilatkozta Péterffy Lili, aki Szabó Ádámmal párbajozva esett ki a műsorból.

  131019_bythewayélő

  Ha már Ádámnál tartunk, őt is megkérdeztük a jövendőbeli nyertes kapcsán: „Én nagyon ByTheWay párti vagyok, már az elejétől fogva nagyon szerettem, amit csinálnak. Ráadásul Ya Ou az iskolatársam volt a Weiner Leó Zeneművészeti szakközépiskolában. Nem is tudom, hogy tudják-e róla, de kürtözött… A lényeg, hogy a ByTheWaynek szurkolok ebben a versenyben” – nyilatkozta Ádám.

  Az MDC ugyan hamar kiesett, de a velük egy kategóriában lévő, szintén Szikora Robi szárnyai alatt cseperedő ByTheWay tagjaival a jó barátság megmaradt. „Egyértelműen a ByTheWayért kampányolnánk. Egyrészt, mert ha már van bent csapat, akkor nyerjen az. A másik pedig, hogy a ByTheWayjel a táborban olyan szoros viszony alakult ki, hogy nem is volt kérdés, hogy kiknek szurkolunk leginkább. Szerintem ez mondjuk kölcsönös lett volna, ha mi állnánk ott, és a fiúk hagyták volna el a mezőnyt” – árulták el a srácok, akik a műsor legelső kiesői voltak. Így a ByTheWayes srácokkal együtt az idei X-Faktor mezőnyének egyharmada már biztosan fiúbandától hallgatná a győztesek dalát.

  Kép forrása: RTL Klub

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Nyit a Dürer Öböl a Lupán

  Bulvár
  jún. 5., péntek

  Ma nyit a Lupa Drive-in Autósmozi

  Bulvár
  jún. 4., csütörtök

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon