MENÜ
 • A Marslakók szünetre mennek

  Bizonytalan időre felfüggesztik a sorozat gyártását, Jáksó László sem tudja, meddig kell leállniuk.

  Az m1-en futó napi sorozatot már eddig sem a pozitív hírverés miatt jegyeztük meg magunknak. Hatalmas felháborodás övezte, mikor kiderültek költségek, melybe egy rész előállítása került, és a kezdeti bukás is nagyot szólt. Hiába költött két milliárdot a köztévé a sorozatra, az csak gyenge nézettségi adatokat hozott. Bizonyára ennek köszönhető, hogy a tervezett őszi évadra a Marslakók sem térnek vissza a képernyőre.

  Az eredeti terv szerint augusztus 13-án adásba ment volna a sorozat őszi évadának első része, erre azonban nem kerül sor, mert az MTVA úgy döntött, hogy nem gyártatják a Marslakókat.

  „Azt az utasítást kaptuk a tévé illetékeseitől, hogy egyelőre ne készítsünk újabb részeket, mert az m1 őszi műsorstruktúrája tolódik, és még nem alakult ki a sorozat helye és kezdésének ideje – kommentálta a döntést Jáksó László, akinek egyelőre fogalma sincs, mikortól dolgozhatnak újra. – Most forgatni esetleg októberben vagy novemberben adásba kerülő részeket nem lenne értelme, hiszen éppen a friss és a hiteles részét vesztené el a sorozat, hogy miközben addigra már bőven őszies lenne az idő, a képernyőn pedig még minden a kánikuláról szólna. Nem is beszélve az adásnapon beleforgatott részekről, amelyeknek szintén nem árt minél jobban kapcsolódniuk a történethez.”

  Jáksó hozzátette, három héttel az első, adásba kerülő rész előtt kell elkezdeniük újra forgatni, hogy a Marslakók időben elkészüljön.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon