MENÜ
 • A Maroon5 illata

  A parfümpiacon egyre inkább növekszik az olyan illatok száma, melyet modellek, színészek, színésznők, vagy énekesnők álmodtak meg. A nők egyelőre többségben vannak ebben a szegmensben, azonban most egy férfi döntött úgy, hogy saját illatot kreál.

  Az illető pedig nem más, mint a Maroon5 szexis frontembere, Adam Levine, aki úgy érezte, hogy a zene mellett ideje más irányba is nyitnia. Így kezdetnek egy parfümöt álmodott meg, mely a 222 by Adam Levine nevet fogja viselni.

  Az énekes nem csak a saját nemére gondol, így a hölgyek is bátran magukra fújhatják majd kedvencük illatát 2013-tól, ugyanis akkortól lehet majd megtalálni a boltok polcain ezt az újdonságot.

  A dolog érdekessége egyébként, hogy Adam nemrég alapított egy saját kiadót, ami szintén a 222 néven indult el, úgyhogy valószínűleg a két projekt valamilyen módon köthető egymáshoz.

  Az illatot tehát érdeklődve várjuk, kíváncsiak leszünk, vajon az énekesnek hogyan sikerül egy olyan illatot alkotnia, mely tükrözi a karizmatikusságát és érzékiségét, mely körüllengő őt a színpadon és a tévében egyaránt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon