MENÜ
 • A magyar Médium?

  A spiritiszta bűncselekményeket is felderít.

  Esztert rengetegen felkeresik, akik valamilyen bűncselekmény folytán vesztették el hozzátartozóikat. “Nem szabad túlmisztifikálni a dolgot” – magyarázza Szlovák Eszter, akinek magánnyomozói végzettsége is van. – “A munkám nagyobb részben pszichológia, de persze szükség van beleérző képességre is.”

  “Legtöbben az okokra kíváncsiak és arra, hogy mit érzett az áldozat a halála előtt” – mondja a spiritiszta. Így volt abban az esetben is, amikor egy 16 éves fiú szülei keresték fel. A fiút utoljára barátnőjénél látták. Eszter személyes tárgyak és fényképek alapján úgy érezte, a srác már nem él, halálát féltékenységi dráma előzte meg. – “Fákat és vizet éreztem és azt, hogy fulladás okozta a halálát” – idézi fel az esetet. – “Nem sokkal később megtalálták a fiú testét: öngyilkos lett, egy bokros-fás részen akasztotta fel magát. A közelben egy patak csordogált.”

  Legutóbbi sikerét egy meggyilkolt orosz oligarcha ügyében érte el Eszter. “A kivégzett milliárdos emberei kerestek föl, arra voltak kíváncsiak, ki a gyilkos? Sikerült leszűkítenem a kört pár emberre. Nemrég az orosz rendőrség ugyanerre az eredményre jutott, és már ezen a szálon folyik a nyomozás.”

  Nyomj egy lájkot, ha szerinted is létezik hetedik érzék!

  Forrás: blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon