MENÜ
 • A legnagyobb csaló

  A Bristoli Állatkert nem rendelkezik nagy parkolóhellyel, de egy férfinek éppen elég volt ahhoz, hogy meggazdagodjon.

  Az állatkert összesen százötven autónak és nyolc busznak tud parkolóhelyet biztosítani. A parkolás a britek pénztárcájához mérve nem drága, óránként körülbelül 450 forint az autóknak, a buszoknak pedig 2000. A parkolót huszonöt éven keresztül ügyelte ugyanaz az ember. Nem csak őrizte az autókat, de beszedte a díjakat is, még véletlenül sem hagyva, hogy valaki jogtalanul használja a helyet.

  Egyik nap viszont nem jelent meg a parkolóőr. Az állatkert az önkormányzatot kereste fel és kért egy új alkalmazottat. Az önkormányzat viszont egyáltalán nem értette a dolgot, hiszen az ő tudomásuk szerint az állatkert parkolóját nem az ő ügyük intézni, az erre felvett személy az állatkert saját alkalmazottja. Az állatkert viszont már évtizedek óta abban a hiszemben volt, hogy a parkoló egyfajta közterület, így nem az ő felelősségük a díjak beszedetése, amelynek összegéből ők semmit sem láttak. Mivel náluk nem volt bejegyezve és felvéve ilyen munkakörre, tovább sürgették az önkormányzatot, akik viszont ugyancsak nem találtak olyan általuk foglalkoztatott személyt, aki az állatkert parkolójáért ügyelt volna.

  Közben a huszonöt éven keresztül szolgáló férfi pedig valószínűleg valahol egy déli villában süttette a hasát – nyugodtan, hiszen a nevét nem tudta senki. Hiszen ki törődik a parkolóőrrel? Főleg, hogy azt hivatalosan senki sem foglalkoztatja.

  A buzgó önkéntes két és fél évtizeden át szedte minden nap a saját zsebébe a parkolódíjakat. Körülbelül 7 millió fontot gyűjtött össze, kihasználva egy kis rést az önkormányzat és az állatkert munkájában.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon