MENÜ
 • A legmorbidabb halálok – 1. rész

  Mint minden dolog az életben, a vég is lehet morbid vagy akár ironikus is. Ilyen halálokat gyűjtöttünk össze új, két részes sorozatunkban.

  Jimi Heselden volt az állómotorokat, a scootereket gyártó Segway cég atyja. A multimilliomos úr megőrült a gépeiért és angliai birtokára gyártatott egy vidéki-verziót is, nagyobb kerekekkel és bögretartóval, hogy a dombos vidéken is használni tudja kedvencét. Az egyik utazás viszont rosszul sült el. A kirándulás során a scooter letért az útról és elindult egy lejtő felé, amin nem tudott megállni a gép. Heselden huszonnégy métert zuhant egy szakadékba, életét jelentő járművével együtt.

  Natasha Pettigrew a Zöld párt elkötelezett híveként és tagjaként nagy esélye volt arra, hogy bekerüljön az USA szenátusába is. A hölgy a politikai sikerei mellett elkötelezett atléta volt és minden kora reggel edzett – elkötelezett zöldként természetesen kerékpárján. Az egyik reggel viszont tragédiával végződött. A lányt egy, nagyságáról és a környezetkárosságáról híres SUV gázolta el – ráadásul a vezető azt hitte, hogy egy szarvast ütött el, így a szerencsétlen nőt otthagyta az út szélén – a kerékpár az autó alján ragadt, amit még kilométereken át cipelt magával.

  Michael Anderson Godwin már egy ideje a börtönben várta kivégzését az általa elkövetett gyilkosság miatt, mikor 1989-ben a toaletten csapta agyon az áram. A férfi egy fémből készült wc-n ülve próbálta megjavítani a televízióját, aminek nem túl átgondoltan ráharapott az egyik vezetékére. A fém wc azonnal konduktorrá alakult át, a férfin pedig olyan mennyiségű elektromosság haladt át, ami az életébe került . Egy másik elítélt, Laurence Baker – aki életfogytiglant kapott bíróságért – mellesleg hasonlóan halt meg. Ő a fémből készült wc-n nézte a tv-t saját készítésű fülhallgatóival, melyek miatt a börtöni toalett újra konduktorrá változott…

  Óriási bulit csaptak 1985-ben a New Orleans-i életmentők, akik nyár végére elmondhatták, hogy a szezon alatt egy ember sem fulladt bele a medencébe nekik köszönhetően. A medencés bulin 200 életmentő bulizott, négy pedig szolgálatba állva ügyelte a biztonságot. Nem túl jól. A parti ugyanis tragédiával végződött. Az egyik vendég belefulladt a medencébe. Ennyit a fulladás nélküli nyárról…

  Myra Jones nevét kevesen ismerhetik, holott testét már a legtöbben majdnem láthatták… Ő volt ugyanis Janet Leigh dublőre Hitchcock legendás filmjében, a Psychóban a vele készült felvételeket viszont végül nem használták fel, helyette a jelenetben Marli Renfro testét mutatták, aki Leigh testdublőre volt.  Ezt viszont máshogy tudta egy őrült rajongója, aki olyannyira mániákusa volt a film kultikus jelenetének, hogy, ugyanúgy, egy fürdőszobában ölte meg a színésznőt 1988-ban, újra eljátszva a jelenetet.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon