MENÜ
 • A legjobban kereső színésznők

  A Twillight sztárjának, Kristen Stewartnak tehetségét sokan firtatják, de a 22 éves hölgy legnagyobb szerencséjére, a producerek a nincsenek kritikusai között. Ő lett a legjobb fizetést kapó színésznő.

  A jelenleg a Hófehérke-átdolgozásban virító Stewart körülbelül 22 millió fontot – körülbelül 7,8 milliárd forint –  vágott zsebre egy év alatt, amivel megelőzte az eddig toppon lévő Angelina Jolie-t. Idén ugyancsak jól szerepelt a listán Cameron Diaz és Sandra Bullock is.

  Diaz tavalyi gigasikerével, a Bad Teacherrel kaszált be 21 millió fontot – körülbelül 7,5 milliárd forint -, mely évek óta a legnagyobb sikerének számít.

  Az Oscar-díjas Sandra Bullocknak sem kell csüggednie: a harmadik helyet szerezte meg 15 milliós jövedelmével – körülbelül 5,3 milliárd forint –  habár manapság sok filmben nem nagyon láthattuk.

  A top tízben szerepel még Angelina Jolie, Charlize Theron és a nemrég visszatért Julia Roberts is, aki jelenleg Meryl Streeppel forgat. Az idősebb kolleganő mellesleg ugyancsak benne van a legjobbak között, csak úgy mint Sarah Jessica Parker, Kristen Wiig és Jennifer Aniston.

  Óriási összegek ide vagy oda, meglepő módon Hollywoodban sem más a helyzet, mint az egész világon: a női színészek jóval többet keresnek férfi kollégáiknál.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon