MENÜ
 • A legjobban kereső női zenész…

  Beyoncé vezeti a Forbes éves listáját, megelőzve Taylor Swiftet, Rihannát és Jennifer Lopezt.

  Beyoncé idei éve egyre fényesebb, a zsebei pedig egyre inkább tömve vannak. Önmagáról elnevezett meglepetéslemeze rekordokat döntött, két telt házas turnét vitt végig. Az énekesnő ezeknek köszönhetően kerülhetett a Forbes legjobban kereső női zenészeinek listájának csúcsára.

  queenbey

  Akiket a trónról ledöntött, az Taylor Swift, Rihanna és Jennifer Lopez. 115 millió dolláros idei bevételét főként a Beyoncé című lemeznek, továbbá a Mrs. Carter Show World Tournak és az On the Run Tournak köszönheti. A Forbes pontozási időszakában az énekesnő 95-ször lépett fel, városonként átlagosan 2.4 millió amerikai dollárt keresve. Arról nem is beszélve, hogy az üzleti piacot is uralva, kiemelkedő szerződéssel a Pepsitől és a H&M-től.

  Őt követi Talor Swift, 64 millió dollárral, a harmadik helyen pedig P!nk 52 millióval. Negyedik Rihanna lett, a hatodik J.Lo, a hetedik pedig Miley Cyrus. Az év végének közeledtével azonban úgy tűnik, Beyoncé nem tervezi, hogy lelassítson. A Beyoncé: The Platinum Edition november 24-én jelenik meg új dalokkal, remixekkel, koncertvideókkal.

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő