MENÜ
 • A külügyminiszter szerint “Kanada védett a zombiktól”

  Felelősségre vonták az ország külügyminiszterét.

  Míg máshol háborúkról, gazdasági csődökről és mentőcsomagokról tárgyalnak, Kanada egy sokkal fontosabb dolgon törte a fejét a napokban – a zombikon.

  A nyugalmáról híres ország politikusai között a napokban komoly vita tört ki arról, hogy mi lenne, ha zombitámadás érné az országot. A vita az Új Demokraták nevű párt egyik képviselőjének, Pat Martinnak a felszólalásából tört ki, aki felelősségre vonta John Baird külügyminisztert, hogy fel van-e készülve az ország az élőhalottak inváziójára.

  A beszéd így hangzott:

  “Azért emelkedek ma szóra, hogy tiszteletemet fejezzem ki az antlantai Járványközpont felé, akik sürgős lépéseket tettek afelé, hogy országunk fel legyen készülve egy zombiinvázióra. Nem kell elmondanom Önöknek, Tisztelt ház, hogy a zombik nem ismerik a határokat és ha az USA-ban kitörne egy ilyen invázió, akkor az az egész kontinensre hatással lenne. Így a nyugtalan kanadaiak nevében, Tisztelt Ház,  meg akarom kérdezni a külügyminiszter urat, hogy dolgozik-e az amerikai tanácsadóival azon, hogy közösen létrehozzanak egy zombi-stratégiát, hogy egy zombiinvázió ne alakuljon át később zombi-apokalipszissá.”

  A Kanadai Parlament fele Martin kérdése után felállva tapsolt, mielőtt Baird válaszolhatott volna:

  “Tisztelt Ház, biztosítani akarok minden kanadait, hogy halálosan biztos vagyok benne, hogy ez sose fog megtörténni. El akarom mondani a parlament eme tagjának és az összes kanadainak, hogy a jelenlegi miniszterelnökkel Kanada sose fog zombik biztonságos élőhelye lenni!”

  Hát, máshol is inkább cirkusz a parlamenti meló, úgy néz ki…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon