MENÜ
 • A kukában találtak rá a rajongóra

  Tényleg van olyan rajongó, aki még akkor is találkozna kedvenceivel, ha úgy bűzlene, mint egy mocsári szörny? Igen, létezik ilyen.

  Tényleg van olyan rajongó, aki még akkor is találkozna kedvenceivel, ha úgy bűzlene, mint egy mocsári szörny? Igen, létezik ilyen. Talán annyira meg se lepődünk, mikor kiderül, hogy a brit One Direction háza táján bukkannak fel ilyen különleges jószágok. Egyesek annyira szemetek tudnak lenni…

  Az elvetemült kis rajongó bebújt egy kukába, alaposan eltakarta magát almahéjjal és kidobásra ítélt dobozokkal és fülelt, hogy a srácok mikor térnek vissza az öltözőikbe. A terv valószínűleg az volt, hogy mint a legénybúcsún a tortából a sztriptíztáncosnő, majd ő is úgy lepi meg imádatának tárgyait.

  A biztonsági személyzet azonban résen volt. A Niall Horant és Liam Payne-t múlt héten ért new yorki inzultusok után semmit nem bíznak a véletlenre, koncertek előtt, alatt és után a legapróbb sarkakat is átvizsgálják. És bizony, még a szemét közé is benéznek. Szegény leányzó ezért is bukott le. Annyit legalább biztos elért, hogy a srácok hallottak a történtekről.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon