MENÜ
 • A kilencvenes évek egyik legnagyobb vígjátéksikere folytatódik

  A dilisek visszatérnek

  Jim Carrey egyszer azt nyilatkozta öngyilkos lesz, ha elvállalja az Ace Ventra ötödik részének címszerepét. Azt nem tudjuk, hogy a Dumb és Dumber esetén tett-e ilyen fogadalmat.

   jimcarry

  A gumiarcú komikus eleinte nehezen tudott kilépni a bohóc skatulyából, majd sorra bizonyított drámai szerepekben is olyan filmekben, mint a Truman Show, az Ember a Holdon, és az I love You Phillip Morris. Lehet, hogy most fordul a kocka, nehezebben tudjuk elfogadni tőle, hogy ismét hülyéskedik? Tény, hogy a Dumb és Dumber folytatásában nem a drámai színészkedésé lesz a főszerep.

  A film húsz évvel az első rész után játszódik, ugyanazokkal  a  főszereplőkkel, tehát Jim mellett ismét Jeff Daniels fog ökörködni, a poénok sűrűségéért pedig az ismert rendezőpáros Peter és Bobby Farrelly felel. A rendező testvérpár szintén a Dumb és Dumberrel futott be és azóta is ontják magukból a vígjátékokat, hullámzó sikerrel (Keresd a nőtA nagyon nagy Ő, Én és én meg az Irén). Az új film forgatókönyvének megírásba is jócskán benne van a kezük. De vajon húsz év után tudnak-e ugyanolyan viccesek lenni majd, mint akkor?

   

  Korábban már megpróbálkoztak egy folytatással, amely valójában egy előzményfilm volt és óriási bukás. Akkor a producereknek nem sikerült megnyerniük a két korábbi főszereplőt, de még az eredeti rendezőpárost sem. A végeredmény így csak arra volt jó, hogy bebizonyítsa, Jim Carrey grimaszai csak Jim Carrey arcán mutatnak igazán jól. Az új film eredeti színészeinek szerepeltetése azt sugallja, hogy most egy színvonalasabb forgatókönyvet kaptak kézhez, ami vígjátéknál a jó poénokat és a vicces szituációkat jelenti. A Dumb and Dumber to mindenesetre kétségtelenül az év egyik legjobban várt vígjátéka.

   

  Forrás, kép: Vox, Imdb.

  Varadijani

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon