MENÜ
 • A kamerák előtt esett neki Cinthya Dictator Varga Viktornak

  Jön a VIVA Valentin napi Megálló különkiadása

  Pikáns kérdések, szexi feladatok és öt szerelmespár. Valentin nap közeledtével egész héten bevállalós szerelmesek állnak a Megálló középpontjában, köztük Varga Viktor és kedvese, Cinthya is. A műsorvezető segítője Fluor Tomi lesz, a versenyzők pedig meglepő és vicces feladatokkal néznek szembe. Viktoréknak meg kell mutatniuk, hogy fel tudják venni a kesztyűt bárkivel, ha a szerelemről van szó!

  viktor_festekkel

  Kiabálnak egymással, majd két perc múlva kibékülnek – Varga Viktor és Cinthya Dictator impulzívak, kiszámíthatatlanok, és legalább annyira imádják egymást, mint utálják. Öt szerelmes pár, köztük Viktor és Cinthya küzdenek meg a Megálló Valentin nap alkalmából készült adásaiban február 10-től, hogy megnyerjék a két főre szóló repülőjegyet, amivel akár a szerelem fővárosába, Párizsba is elutazhatnak. Viktoréknak ehhez be kell bizonyítaniuk, ügyesebbek, felkészültebbek és mindenkinél jobban rá vannak hangolódva egymásra.

  viktor_cinthya

  A Megálló különleges epizódjaiban válogatott feladatokkal és pikáns kérdésekkel teszteli a VIVA TV a vállalkozó kedvű résztvevőket, legyen szó szexi activityről, erotikus puzzle-ről, vagy éppen arról, hogy a párok hogyan használják a szájukat pár trükkösen csomagolt cukorka kibontásánál. A versenyzőknek olyan témákat kell majd körbejárniuk, mint a nyelves csók, a lovaglópóz, vagy hogy vajon mekkorát robban egy szexbomba. Kiderül, hogy Varga Viktor mind a szexi rajzokkal, mind barátnője felfűtésével hadilábon áll – a kamerák előtt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon